Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Το 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας φέρνει οσκαρικές πρεμιέρες αλλά και μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Joker»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας o Χοακίν Φίνιξ φοράει το καλύτερο και πιο θανατηφόρο χαμόγελό του στο τελευταίο του τρέιλερ της ταινίας του Τοντ Φίλιπς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Joker».


«Adults in the Room»

Kυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά (με ελληνικό τίτλο «Ενήλικοι στην Αίθουσα») που κάνει την παγκόσμια πρεμίερα της στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Adults in the Room».


«Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker»

Στο D23 Expo της Disney το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ με αρκετό νέο υλικό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker».


«Lucy in the Sky»

Η Νάταλι Πόρτμαν δοκιμάζει την οσκαρική της αντοχή με την αληθινή ιστορία μιας αστροναύτη που έγινε γνωστή για όσα έκανε στη Γη. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lucy in the Sky».


«Laundromat»

H νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ, σε παραγωγή του Netflix, είναι έτοιμο για την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 76ο Φεστιβάλ της Βενετίας και τα Οσκαρ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Laundromat».


«The King»

Πολλαπλές αναγνώσεις πάνω στα έργα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ με ανδρικό καστ ονείρωξη τον Τίμοθι Σαλαμέ, τον Τζόελ Ετζερτον, τον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον Μπεν Μέντελσον. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The King».


«The New Pope»

Στη νέα σειρά του Πάολο Σορεντίνο, ο Τζουντ Λο είναι ένας Πάπας - σκέτη φαντασίωση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The New Pope».


«Terminator: Dark Fate»

Με τον Τζέιμς Κάμερον ως παραγωγό και τον Τιμ Μίλερ στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η νέα προσθήκη στη σειρά ταινιών του «Terminator» δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Terminator: Dark Fate».


«The Two Popes»

Από ότι φαίνεται φέτος δεν θα δούμε μόνο τον Τζουντ Λο στον ρόλο του Πάπα, αλλά και τους Αντονι Χόπκινς και Τζόναθαν Πράις στην ταινία του Netflix η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες αίθουσες στις 27 Νοεμβρίου και στην πλατφόρμα στις 20 Δεκεμβρίου.


«Disenchantment Part 2»

H σειρά του Ματ Γκρένινγκ, δημιουργού των Simpsons, επιστρέφει στο Netflix στις 20 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Disenchantment».


«Mr. Robot Season 4»

H τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς έρχεται στις 6 Οκτωβρίου.


«Memory The Origins of Alien»

Για να γιορτάσουμε την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του «Alien» του Ρίντλεϊ Σκοτ στις αίθουσες, έρχεται ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μας πάει πίσω από τις κάμερες αλλά και βουτά περισσότερα στις άγνωστες πτυχές των γυρισμάτων της.


«Primal»

Ο Γκέντι Ταρτακόφσκι επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα φιλόδοξη σειρά μετά το υπέροχο «Samurai Jack» η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της το φθινόπωρο.


«The Aeronauts»

Οι Εντι Ρεντμέιν και Φελίσιτι Τζόουνς συναντιούνται ξανά μετά τη «Θεωρία των Πάντων» στην (οσκαρική και αληθινή) ιστορία δύο Βρετανών αεροπόρων που θέλησαν να κατακτήσουν τους ουρανούς. Τον Δεκέμβρη στις αίθουσες.


«American Horror Story 1984»

Με τίτλο «1984» η νέα σεζόν αποτίει φόρο τιμής στα slasher movies που στιγμάτισαν μια ολόκληρη δεκαετία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «American Horror Story: 1984».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.