Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Antidisturbios»

Ο Ροντρίγκο Σορογκογιέν σκηνοθετεί μια (διαφορετική) σειρά για τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Antidisturbios».


«Fargo Season 4»

H τέταρτη σεζόν της σειράς του Νόα Χόλεί μας μεταφέρει στην δεκαετία του '50 και μας βάζει στη μέση της διαμάχης μεταξύ δυο γκανγκεστερικών οικογενειών, μιας Ιταλικής και μιας μαύρης.


«Kajillionaire»

Η καινούρια (τρίτη) ταινία της Μιράντα Τζουλάι, δείχνει ικανή να μας κλέψει την καρδιά. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Kajillionaire».


«Love in the Time of Corona»

Η μίνι-σειρά ξεκίνησε να ετοιμάζεται το Μάιο και είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της στις 22 και 23 Αυγούστου, θυμίζοντας σε όλους πως ο έρωτας είναι η πιο δυνατή πανδημία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Love in the Time of Corona».


«Honest Thief»

O Λίαμ Νίσον μπορεί να υποσχέθηκε πως αφήνει πίσω του τις περιπέτειες, αλλά από ότι φαίνεται δεν κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή του και πρωταγωνιστεί εδώ σε μια ταινία ως ένας πρώην κλέφτης που προσπαθεί να ζήσει μια έντιμη ζωή αλλά το παρελθόν του δεν τον αφήνει τόσο εύκολα.


«The Comey Rule»

O Μπρένταν Γκλίσον πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη μίνι σειρά του Showtime η οποία θα παιχτεί σε δυο βραδιές από τις 27 Σεπτεμβρίου.


«You Never Had It: An Evening With Bukowski»

Ενα ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Ματέο Μπόργκαρντ το οποίο δείχνει σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις του Τσαρλς Μπουκόφσκι.


«A Girl Missing»

H ταινία του Κότζι Φουκάντα, η οποία έκανε πέρσι πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, κυκλοφορεί σύντομα, έστω και μόνο ψηφιακά.


«The Umbrella Academy Season 2 Opening Scene»

Δείτε τα πρώτα εκρηκτικά λεπτά της δεύτερης σεζόν της αγαπημένης σειράς, η οποία ήδη παίζεται στο Netflix.


«We Are Who We Are»

O Λούκα Γκουαντανίνο έχει έτοιμη την τηλεοπτική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβρη στο HBO και το HBO Max. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «We Are Who We Are».


«For All Mankind Season 2»

O παραγωγός του «Battlestar Galactica» παρουσιάζει μια σειρά στο AppleTV+ που εξιστορεί τι θα γινόταν εάν η Ρωσία είχε κερδίσει την Αμερική στον αγώνα για την κατάκτηση του διαστήματος.


«The Bay of Silence»

Οι Κλας Μπανγκ και Ολγκα Κιριλένκο πρωταγωνιστούν ως ένα ζευγάρι όπου τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια σκοτεινή τροπή όταν η Κιριλένγκο να πιστεύει πως έχει γεννήσει δίδυμα με τον Μπας να επιμένει πως κάνει λάθος. Ποιος όμως λέει την αλήθεια;


«The Weight of Gold»

Ενα ντοκιμαντέρ του HBO για τα προβλήματα στην ψυχική τους υγεία που αντιμετωπίζουν αρκετά συχνά οι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων.


«E.T. The Extra Terrestrial Honest Trailer»

Τελικά πόσο αξιαγάπητος ήταν ο Ε.Τ.; To honsest trailer έχει την απάντηση.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.