Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings»

Καλωσορίστε τον Σανγκ Τσι, τον πρώτο Ασιάτη υπερήρωα του MCU. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings».


«Annette»

Η ταινία του Λεός Καράξη, στην οποία πρωταγωνιστούν η Μαριόν Κοτιγιάρ και ο Ανταμ Ντράιβερ περιγράφεται από το φεστιβάλ Καννών, του οποίου θ' αποτελέσει την επίσημη πρεμιέρα, ως «ενορατική κι αινιγματική». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Annette».


«The Space Between»

O Κέσλεϊ Γκρέιμερ παίζει τον ρόλο ενός τελειωμένου ροκ σταρ στην ταινία της Ρέιτσελ Γουίντερ με μουσική του Ρίβερς Κουόμο των Weezer.


«The Conjuring: The Devil Made Me Do It»

H τριλογία των Γουόρεν ολοκληρώνεται με μια ακόμα ταινία βασισμένη σε μια πραγματική ιστορία φόνων στην οποία ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως ήταν δαιμονισμένος την ώρα που σκότωνε τα θύματά του.


«M.O.D.O.K.»

O κακός της Marvel έχει κρίση μέσης ηλικίας και ο Πάτον Οσγουολτ έχει τρελά κέφια.


«Oxygen»

O Αλεξάντρ Αζά επιστρέφει με μια νέα ταινία τρόμου στο Netflix με πρωταγωνίστρια την Μελανί Λοράν η οποία παίζει το ρόλο μιας γυναίκας που ξυπνά χωρίς να θυμάται τίποτα μέσα σε ένα κρυογονικό θάλαμο και με διαθέσιμο ελάχιστο αέρα.


«Werewolves Within»

To διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι, το οποίο θυμίζει κάτι από «Νύχτα στο Παλέρμο», γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του Τζος Ρούμπεν.


«The Crime of the Century»

O Αλεξ Γκίμπνεϊ επιστρέφει με ένα ντοκιμαντέρ για το HBO και εκθέτει τα δισεκατομμύρια δολάρια που αποκτήθηκαν και τις χιλιάδες ζωές χάθηκαν λόγω της κρίσης των οπιοειδών.


«Ted Lasso Season 2»

Η βραβευμένη σειρά του Apple TV+ επιστρέφει με δεύτερη σεζόν.


«Love Death + Robots Season 2»

H δεύτερη σεζόν έρχεται τον Μάιο στο Netflix.



Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι σειρές που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021