Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Για άλλη μια βδομάδα τα τηλεοπτικά κανάλια και οι πλατφόρμες γεμίζουν τις οθόνες μας με τρέιλερ από μια συγκινητική κρυφή ιστορία μέχρι μια κάπως... διαφορετική Αικατερίνη της Ρωσίας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


«The Great»

Μια κωμική, αναχρονιστική ματιά στην ιστορία της Αυτοκράτειρας της Ρωσίας που υπογράφει ο Τόνι ΜακΝαμάρα, ο σεναριογράφος της «Ευνοούμενης». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Great».


«Venom 2»

H ταινία έχει νέο τίτλο και νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Venom 2».


«Hollywood»

H νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι δίνει την ένεση θεάματος και γκλαμ που χρειάζεται αυτή τη στιγμή περισσότερο από όλους το... Χόλιγουντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Hollywood».


«A Secret Love»

To ντοκιμαντέρ για μια πολύχρονη κρυφή λεσβιακή σχέση, σε παραγωγή των Ράιαν Μέρφι και Τζέισον Μπλουμ για το Netflix, σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.


«Snowpiercer»

Βασισμένη στην ομότιτλη ταινία του 2013, η σειρά θα μας μεταφέρει σε ένα δυσοίωνο μέλλον όπου ολόκληρος ο πλανήτης έχει μετατραπεί σε ένα αφιλόξενο παγωμένο τοπίο και θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Snowpiercer».


«Disney Gallery: The Mandalorian Documentary»

Η σειρά ντοκιμαντέρ οχτώ επεισοδίων με σκηνές από τα γυρίσματα του «The Mandalorian» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 4 Μαΐου.


«Penny Dreadful: City of Angels»

Αφήνοντας τους βρικόλακες, λυκανθρώπους και μάγισσες στην άκρη, ο Τζον Λόγκαν και το Showtime αναβιώνουν μια από τις καλύτερες γοτθικές σειρές τρόμου της τηλεόρασης, αυτή τη φορά στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του '30. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Penny Dreadful: City of Angels».


«All Day and a Night»

O Τζο Ρόμπερτ Κόουλ, ένας από τους σεναριογράφους τους «Black Panther», γράφει και σκηνοθετεί τη νέα ταινία για το Netflix με πρωταγωνιστές τον Τζέφρι Ράιτ και τον Αστον Σάντερς του «Moonlight».


«Dead to Me Season 2»

H επιτυχημένη σειρά του Netflix επιστρέφει στις 8 Μαΐου.


«The Lovebirds»

O Κουμάιλ Ναντζίανι και η Ισα Ρέι είναι ένα αρκετά αγαπημένο ζευγάρι το οποίο κάποιος στοχοποιεί για το θάνατο ενός άντρα που έπεσε πάνω στο αμάξι τους. Σε σκηνοθεσία του Μάικλ Σόουαλτερ του «The Big Sick» η ταινία αναμένεται στο Netflix στις 22 Μαΐου.


«Tiger King Honest Trailer»

Ενα από τα πιο επιτυχημένα ντοκιμαντέρ του Netflix αποκτά το δικό του honest trailer.



Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας