Buzz

Τίποτα λιγότερο glamorous από τα 40s που αγαπήσαμε στο τρέιλερ του «Hollywood» του Ράιαν Μέρφι

στα 10

H νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι δίνει την ένεση θεάματος και γκλαμ που χρειάζεται αυτή τη στιγμή περισσότερο από όλους το... Χόλιγουντ.

Τίποτα λιγότερο glamorous από τα 40s που αγαπήσαμε στο τρέιλερ του «Hollywood» του Ράιαν Μέρφι

H νέα μίνι σειρά του Ράιαν Μέρφι για το Netflix, με τίτλο «Hollywood», τα εφτά επεισόδια της οποίας θα κάνουν την πρεμιέρα τους την 1η Μαΐου στο Netflix, θα διαδραματίζεται ακριβώς μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με την κινηματογραφική βιομηχανία του Χόλιγουντ να προσπαθεί να ορθοποδήσει και πάλι μετά τον πόλεμο.

Σύμφωνα με τον Μέρφι η σειρά, η οποία θα είναι η πρώτη αποκλειστική παραγωγή από το Netflix (το «The Politician» που προηγήθηκε ήταν σε παραγωγή της 20th Century Fox), θα είναι ένα «γράμμα αγάπης προς την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ», ενώ θα ρίχνει μια βαθύτερη ματιά «τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην βιομηχανία του σεξ, και πως τα πάντα έχουν αλλάξει αλλά και τίποτα δεν έχει αλλάξει [σήμερα].»

hollywood 607

hollywood 607

Δείτε ακόμη: Πρώτες φωτογραφίες από το «Hollywood» του Ράιαν Μέρφι

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ντάρεν Κρις, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Ντίλαν ΜακΝτέρμοντ, Τζέρεμι Πόουπ, Πάτι ΛουΠόν, Τζιμ Πάρσονς και Μοντ Απατοου, ενώ γκεστ ρόλο θα έχουν στην σειρά και η Μίρα Σορβίνο και ο Ρομπ Ράινερ, ανάμεσα σε άλλους «διάσημους» ηθοποιούς που θα υποδυθούν μεγάλα αστέρια της χρυσής εποχής της βιομηχανίας.


Διαβάστε ακόμη : Ο τρίτος κύκλος του «Killing Eve» ξεκινάει με ένα γάμο και τουλάχιστον δύο κηδείες