Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Thor: Love and Thunder»

Η Νάταλι Πόρτμαν είναι η νεά Θορ στο πρώτο teaser του «Thor: Love and Thunder». All hail our new goddess of thunder. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Thor: Love and Thunder».


«Feu!»

Ζιλιέτ Μπινός, Βενσάν Λεντόν και μια θάλασσα που καίει, στο πρώτο τίζερ της νέας ταινίας της Κλερ Ντενί. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Feu!».


«The Time Traveler's Wife»

Η νέα σειρά του HBO, βασισμένη στο βιβλίο της Οντρεϊ Νίφενεγκερ, μιλάει για την σχέση μιας γυναίκας με έναν άντρα ο οποίος, λόγω μιας γεννητικής του πάθησης, μπορεί και ταξιδεύει στον χρόνο.


«The Staircase»

Οι Κόλιν Φερθ και Τόνι Κολέτ πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του HBO Max βασισμένη σε αληθινό μυστήριο το οποίο ήταν κυρίαρχο για χρόνια στα αμερικανικά δελτία ειδήσεων. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Staircase».


«Lightyear»

O Μπαζ Λάιτγιαρ αποκτά την δική του όριτζιν ταινία, με μια ιστορία πίσω από το παιχνίδι και τον Κρις Εβανς να δανείζει την φωνή του στον χαρακτήρα του Μπαζ.


«Love, Death, And Robots Season 3»

Η σειρά σε παραγωγή του Ντέιβιντ Φίντσερ και Μαρκ Μίλαρ επιστρέφει με την τρίτη σεζόν της στις 20 Μαΐου στο Netflix.


«Interview With The Vampire»

Η νέα σειρά του AMC, βασισμένη στην σειρά βιβλίων της Αν Ράις, μας (ξανα)γνωρίζει τον Λεστάτ.


«Broker»

H ταινία του Χιροκάζου Κόρε-Εντα, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της φέτος στις Κάννες.


«Angelyne»

Η Εμι Ρόσουμ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Peacock ως το pop idol του Λος Αντζελες των 80s, την Angelyne.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.