Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Μια κούκλα του σεξ, ένας γκάνγκστερ και μια οικογένεια εξωγήινων πρωταγωνιστούν στα τρέιλερ αυτής της εβδομάδας.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω απ' όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας


«Capone»

Ο Τομ Χάρντι πρωταγωνιστεί στην ταινία του Τζος Τρανκ η οποία θα κυκλοφορήσει στην Αμερική σε Video On Demand στις 12 Μαΐου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Capone».


«Circus of Books»

Σε παραγωγή του Ράιαν Μέρφι, το ντοκιμαντέρ της Ρέιτσελ Μέισον αποτίνει τον δικό του φόρο τιμής σε ένα από τα μαγαζιά θρύλο στην γκέι πορνό βιομηχανία της δεκαετίας του '80. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Circus of Books».


«The Eddy»

O Ντάμιεν Σαζέλ δημιούργησε μια μίνι σειρά για το Netflix, και σκηνοθετεί μερικά επεισόδια, με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Χόλαντ ως, τι άλλο, έναν τζαζ πιανίστα ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός κλαμπ στο Παρίσι. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου.


«Artemis Fowl»

Ανακοινώθηκε με νέο τρέιλερ η ημερομηνία streaming της ταινίας του Κένεθ Μπράνα στο Disney+ στις 12 Ιουνίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Artemis Fowl».


«Dummy»

Η Αννα Κέντρικ πάει ένα road trip μαζί με μια ομιλούσα κούκλα του σεξ (ναι, καλά διαβάσατε) και θα κάνει πρεμιέρα στο Quibi στις 20 Απριλίου.


«Saved by the Bell»

Ποιος θυμάται το «Πριν Χτυπήσει το Κουδούνι»; Ετοιμαστείτε για ένα ακόμα reboot βασισμένη στην επιτυχημένη σειρά των 90s.


«Solar Opposites»

O δημιουργός του «Rick and Morty» Τζάστιν Ρόιλαντ, επιστρέφει με μια νέα εξίσου τρελή σειρά στην οποία μια οικογένεια εξωγήινων ξεφεύγουν από την καταστροφή του πλανήτη τους και καταλήγουν στην Γη. Ολα τα επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Hulu στις 8 Μαΐου.


«Brave New World»

Το κλασσικό δυστοπικό μυθιστόρημα του Αλντους Χάξλεϊ μεταφέρεται στη μικρή οθόνη στις 15 Ιουλίου με πρωταγωνιστή τον Αλντεν Ερενραϊκ.


«Perry Mason»

To ρεμέικ της αστυνομικής σειρά των 50s έρχεται στο HBO στις 21 Ιουνίου με πρωταγωνιστή τον Μάθιου Ρις.


«Cats Honest Trailer»

Ενα honest trailer που όλοι χρειαζόμασταν για μια από τις χειρότερες ταινίες της χρονιάς.



Τι κάνουμε όταν #menoumespiti; | Βρείτε εδώ όλες οι προτάσεις του Flix για τις μέρες της καραντίνας