Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες και σε video on demand περισσότερο, πάρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Crimes of the Future»

Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ επιστρέφει στην Κρουαζέτ με την ταινία που γύρισε στην Αθήνα με το σούπερ καστ της χρονιάς. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Crimes of the Future».

«Stranger Things»

«A War is Coming»: Πρώτο τρέιλερ για την τέταρτη σεζόν. Η ημερομηνία είναι 27 Μαΐου. Είστε έτοιμοι; Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τέταρτη σεζόν του «Stranger Things».

«Hacks Season 2»

Η πολυβραβευμένη κωμική σειρά του HBO επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στις 12 Μαΐου με δυο επεισόδια κάθε εβδομάδα.

«The Lincoln Lawyer»

Η νέα σειρά του Ντέιβιντ Ε. Κέλι, του σεναριογράφο και παραγωγό των «Big Little Lies» και «The Undoing», βασίζεται στην σειρά βιβλίων του Μάικλ Κόνελι και τις περιπέτειες του δικηγόρου υπεράσπισης Μίκεϊ Χάλερ.

«Interview With The Vampire»

Η νέα σειρά του AMC, βασισμένη στην σειρά βιβλίων της Αν Ράις, μας δείχνει τις πρώτες εικόνες της.

«The Northman»

To τελευταίο τρέιλερ του «The Northman» του Ρόμπερτ Εγκερς λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει η ταινία στις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Northman».

«Suzume no Tojimari»

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Your Name» Μακότο Σινκάι μιλάει για το κλείσιμο ανοιχτών λογαριασμών.

«Candy»

H Τζέσικα Μπίελ είναι αγνώριστη ως η δολοφόνος Κάντι Μοντγκόμερι στη νέα μίνι σειρά του Hulu.


Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.