Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Ενας βασιλιάς επιστρέφει για να διεκδικήσει τον θρόνο του, μια υπέροχα μακάβρια οικογένεια κάνει την εμφάνισή της μετά από αρκετά χρόνια, και ένα κορίτσι που μπορεί να ελέγξει τον καιρό, αλλά το ολόφρεσκο τρέιλερ για την Ανοδο του/της/των Σκάιγουοκερ είναι εκείνο που εντυπωσίασε όσο κανένα άλλο την εβδομάδα που μας πέρασε.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Star Wars Episode ΙΧ: The Rise of Skywalker»

Κάθε γενιά έχει έναν θρύλο. Με τον τίτλο « The Rise of Skywalker», το ένατο επεισόδιο θα σημάνει το τέλος της νεότερης τριλογία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Star Wars Episode ΙΧ: The Rise of Skywalker».


«Addams Family»

Η Σαρλίζ Θερόν και ο Οσκαρ Αϊζακ δανείζουν τις φωνές τους στη Μορτίσια και τον Γκόμεζ Ανταμς, στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων από τους δημιουργούς του «Sausage Party». Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Addams Family».


«Lion King»

Το νέο τρέιλερ του «Lion King» μιλά για τον κύκλο (και τις αδικίες) της ζωής. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Lion King».


«Veronica Mars»

H αγαπημένη μας ντετέκτιβ επιστρέφει στο Hulu με οχτώ επεισόδια τα οποία θα προβληθούν όλα μαζί στις 26 Ιουλίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Veronica Mars».


«American Horror Story 1984»

Με τίτλο ένα από «1984» η νέα σεζόν αποτίει φόρο τιμής στα slasher movies που στιγμάτισαν μια ολόκληρη δεκαετία. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «American Horror Story 1984».


«Weathering With You»

Τρία χρόνια μετά το υπέροχο anime «Your Name», o σκηνοθέτης Μακότο Σίνκαϊ επιστρέφει με μια ακόμη μαγευτικά εντυπωσιακή ταινία στην οποία ένα αγόρι γνωρίζει μια κοπέλα η οποία, από ότι φαίνεται, έχει την δύναμη να ελέγχει το καιρό.


«Tremors»

Η δεύτερη μεγάλου μήκους του Χάιρο Μπουσταμάντε μετά το «Ηφαίστειο», έκανε την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ του Βερολίνου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tremors».


«Parasite»

Περιμενοντας να δούμε την καινούρια ταινία του κορεάτη σκηνοθέτη Μπονγκ Τζουν-χο στις Κάννες, ψηλαφούμε τα μυστικά της στο πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Parasite».


«Homecoming»

Το νέο πρότζεκτ-έκπληξη της Μπιγιονσέ αποτελεί ήδη το σημερινό θέμα συζήτησης στα social media. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Homecoming».


«Tales of the City»

Στις 7 Ιουνίου η σύγχρονη διασκευή του «Tales of the City» κάνει πρεμιέρα στο Netflix με τις Λόρα Λίνεϊ και Ολυμπία Δουκάκις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tales of the City».


«Long Shot»

Ενα θεωρητικά αταίριαστο ζευγάρι, φεμινιστική τόλμη, αμερικανική πολιτική σκηνή και υπέροχα φορέματα: τι καλύτερο; Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Long Shot».



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.