Buzz

Το νέο τρέιλερ του «Lion King» μιλά για τον κύκλο (και τις αδικίες) της ζωής

στα 10

Χακούνα ματάτα.

Το νέο τρέιλερ του «Lion King» μιλά για τον κύκλο (και τις αδικίες) της ζωής

Ολοι περιμένουν με τεράστια αγωνία για να δουν το πως, και αν, η Disney θα έχει καταφέρει να μεταφέρει ικανοποιητικά σε live action μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της, αυτή του «Lion King».

Αν και οι τελευταίες τις προσπάθειες δεν έχουν καταφέρει να αιχμαλωτίσουν την μαγεία των παλιών κλασικών ταινιών της, ειδικά μετά το αρκετά μέτριο «Dumbo», τα πρώτα τρέιλερ της ταινίας του Τζον Φαβρό, ο οποίος γυρίζει την ταινία εξ ολοκλήρου σε CGI - κάτι που είχαν δοκιμάσει επιτυχημένα με το «Jungle Book», κερδίζοντας και το Οσκαρ Οπτικών Εφέ, έδειχναν αρκετά ικανοποιητικά. Αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχαμε δει τα ζώα αυτά να μιλάνε.

Διαβάστε ακόμα: Ενας θαυμαστός νέος κόσμος αποκαλύπτεται στο τρέιλερ για το «Toy Story 4»

lion king 607

lion king 607

lion king 607

Το νέο τρέιλερ αποφασίζει να το αλλάξει αυτό, δείχνοντας μας τον Σκαρ, με την φωνή του Τσιγουετέλ Ετζιόφορ, να μιλά στον μικρό Σίμπα για τις αδικίες της ζωής αλλά και τον Μουφάσα, με την χαρακτηριστική φωνή του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, για τον κύκλο της. Ολα αυτά μαζί συνοδευμένα με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του animation σε live action και το τρέιλερ έχει καταφέρει να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι η Disney μάλλον έχει τιμήσει το αρχικό της υλικό.

Το μόνο που αναμένουμε είναι να δούμε την ταινία όταν αυτή κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Ιουλίου. Για την ώρα ας απολαύσουμε ξανά το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν στο πρώτο υπέροχο τρέιλερ του «Frozen 2»

lion king poster 607