Flix at home

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 3 Μαΐου

στα 10

Aν μείνετε μέσα απόψε, το Flix σας προτείνει τις καλύτερες ταινίες, διαθέσιμες σε τηλεόραση και πλατφόρμες.

Τι βλέπουμε στο σπίτι την Τετάρτη, 3 Μαΐου

Η ομάδα του Flix επιλέγει για εσάς ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να βρεθεί σε τηλεόραση, πλατφόρμες και φεστιβάλ.


ολα για ολα

Ολα για Ολα του Μαρίνου Σκλαβουνάκη

Ο Μιχάλης είναι χρεωμένος στις τράπεζες και σε μια απεγνωσμένη, ύστατη προσπάθεια, χρεώνεται σε έναν τοκογλύφο. Ο Αντρέας, φίλος του Μιχάλη θέλει να τον βοηθήσει. Η μόνη λύση είναι να μπει ένα στοίχημα, στο οποίο θα τα παίξει όλα για όλα…

Η ταινία μικρού μήκους είναι διαθέσιμη δωρέαν online

Furious 7

Μαχητές των Δρόμων 7 (Furious 7) του Τζέιμς Γουαν

Συνεχίζοντας από εκεί όπου μάς άφησε η προηγούμενη ταινία, ο Ντέκαρντ Σο, αδελφός του Οουεν, ψυχρός και παντοδύναμος εκτελεστής όπως ξέρει καλά να γίνεται ο Τζέισον Στέιθαμ, αναζητά εκδίκηση από την Team Toretto. Παράλληλα, η αμερικανική κυβέρνηση (στο πρόσωπο του Κερτ Ράσελ!), αλλά κι ένας Σομαλός τρομοκράτης, διαγωνίζονται στο ποιος θα κλέψει πρώτος ένα ψηφιακό πρόγραμμα διαδικτυακής τρομοκρατίας, το «Μάτι του Θεού», που έχει σχεδιάσει η όμηρος Ράμσεϊ (η πανέμορφη μεταφράστρια Μισάντεϊ του «GoT»). Ο Ντομ κι ο Μπράιαν, με τις ευλογίες του Χομπς, συγκεντρώνουν ξανά την ομάδα τους, για ν’ αποκρούσουν τον δεύτερο Σο και ν’ αποσπάσουν το «Μάτι του Θεού», σε μια διαδρομή που θα τους μεταφέρει από την Καλιφόρνια στο Αμπου Ντάμπι. Με τ’ αυτοκίνητα φυσικά!

To έβδομο και ίσως το καλύτερο μέρος της saga του «Fast & Furious» - με την τελευταία εμφάνιση του Πολ Γουόκερ να ανεβάζει εκτός από την αδρεναλίνη και το συναίσθημα. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 21.00 στο Star

Celle que vous croyez 607

Ποια Νομίζεις Οτι Ειμαι (Celle Que Vous Croyez) του Σαφί Νεμπού

Η Κλερ είναι μία χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών και καθηγήτρια πανεπιστημίου, η οποία μόλις έχει χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, Λουντό. Στο διαδίκτυο, όμως, έχει επινοήσει μία άλλη, πιο επιθυμητή περσόνα για να κατασκοπεύσει τον πρώην της: αυτή είναι η Κλάρα, μία όμορφη και ξέγνοιαστη 20άρα, που σύντομα θα γνωριστεί με τον φίλο και βοηθό του Λουντό, Aλεξ. Η επικοινωνία τους ξεκινά αθώα, γρήγορα όμως η έλξη τους είναι ακαταμάχητη και ο Aλεξ πιέζει την Κλερ να συναντηθούν από κοντά. Εγκλωβισμένη στο πλασματικό της «πρόσωπο», η Κλερ είναι σε αδιέξοδο. Πού, όμως, σταματά το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια;

Η Ζιλιέτ Μπινός χάνεται στον συναρπαστικό αλλά και σκοτεινό κόσμο του Facebook στην ταινία του Σαφί Νεμπού που έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βερολίνου. Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.00 στην ΕΡΤ 2

taken 607

H Αρπαγή (Taken) του Πιέρ Μορέλ

Tι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν πατέρα, από το να παρακολουθεί αβοήθητος μέσα από το κινητό του τηλέφωνο την απαγωγή της ίδιας του της κόρης; Αυτός ο φρικτός εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα για τον Μπράιαν, έναν πρώην κυβερνητικό μυστικό πράκτορα. Τώρα, δεν του απομένουν παρά ελάχιστες ώρες για να σώσει την κόρη του, Κιμ, από τα χέρια μιας αδίστακτης σπείρας που ειδικεύεται στο εμπόριο νεαρών κοριτσιών στα σκλαβοπάζαρα της πορνείας. Ο Μπράιαν, ξαναβρίσκει τις δυνάμεις του και μετατρέπεται σε φονική μηχανή, αλλά πρέπει πρώτα να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα: ότι αυτός βρίσκεται στο Λος Άντζελες ενώ η κόρη του είναι ήδη στο Παρίσι.

Η ταινία προβάλλεται στις 22.15 στον ΑΝΤ1

peter pan and wendy

Πίτερ Παν & Γουέντι (Peter Pan & Wendy) του Ντέιβιντ Λόουερι

Η, γνωστή πλέον σε όλους, ιστορία θα ακολουθεί την Γουέντι και των αδερφών της οι οποίοι μεταφέρονται στη Χώρα του Ποτέ από τον Πίτερ Πάν, όπου γνωρίζονται με τα Χαμένα Παιδιά αλλά και έρχονται αντιμέτωπο με τον πειρατή Κάπτεν Χουκ.

Ο Ντέιβιντ Λόουερι επιχειρεί μια ακόμη διασκευή του «Πίτερ Παν». Σκοτεινή όσο επιτρέπει η Disney, αλλά όχι πολύ κοντά στην Χώρα του Ποτέ... Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix.

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο Disney+

love and death

Love and Death

Τέξας, 1980. Δυο ζευγάρια χαίρονται την εξοχή και τις ανέμελες στιγμές, μέχρι που κάποιος σηκώνει ένα τσεκούρι.

Και αυτό είναι ό,τι χρειάζετε να γνωρίζετε για το «Love and Death» της HBO που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία δολοφονίας που είχε αφήσει έντονο το στίγμα της πίσω τη δεκαετία του '80 και τώρα φτάνει στη συσκευασία μιας μίνι-σειράς 6 επεισοδίων, με δημιουργό και σεναριογράφο τον Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ του, ανάμεσα σε πολλά, «Big Little Lies», και σκηνοθετημένα από την βραβευμένη με Emmy για τα «Mad Men» και «Homeland» Λέσλι Λίνκα Γκλάτερ.

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η «πείθει σε ό,τι μεταμορφώνεται» Ελίζαμπεθ Ολσεν και η «ήρεμη δύναμη» που ακούει στο όνομα Τζέσε Πλέμονς (θυμηείτε τον από τη σειρά «Fargo» αλλά και την υποψηφιότητά του για Οσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου στο «The Power of the Dog» της Τζέιν Κάμπιον», βάζοντας υποψηφιότητα για ένα από τα τηλεοπτικά «ζευγάρια» που θα συζητηθούν φέτος, σχεδόν όσο και η μακάβρια, αστεία, συνταρακτική ιστορία την οποία ζωντανεύουν.

H σειρά ξεκινά να προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV

dog

Dog της Γιάννας Αμερικάνου

Ο Δημήτρης, στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, αλλά μέσα του ακόμα παιδί, έχει χτίσει έναν μύθο γύρω από τον απόντα πατέρα του, που βρίσκεται για χρόνια στη φυλακή. Όταν ο τελευταίος αποφυλακίζεται, το όνειρο του Δημήτρη για οικογενειακή ευτυχία καταρρέει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με μια πρωτοφανή μορφή βίας.

H ταινία είναι διαθέσιμη στο ΕΡΤFlix