Buzz

Advent Calendar: 24 Δεκεμβρίου 2016

στα 10

Το Flix μετράει τις μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα! Από την 1η μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, κάθε πρωί, ξαναζεί τα πιο ωραία του φιλιά. Στο σινεμά.

Advent Calendar: 24 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε, δείτε, χαζέψτε, θυμηθείτε, με τον απολογισμό του Flix για το 2016

Είχατε ποτέ σας advent calendar όταν ήσασταν μικροί; Εκείνα τα ημερολόγια για τις πρώτες 25 μέρες του Δεκέμβρη, όπου κάθε πρωί έπρεπε ν’ ανοίξετε ένα παραθυράκι και ν’ ανακαλύψετε μια εικόνα - δώρο, μέχρι να φτάσετε ανήμερα Χριστούγεννα; Το Flix ετοίμασε για σας το δικό του advent calendar και φέτος, για να κάνει το κάθε πρωί σας μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου μια (κινηματογραφική) περιπέτεια!

Ηρθε η ώρα για το Flix Top Ten 2016: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Κάθε πρωί του Δεκεμβρίου, χωρίς εξαιρέσεις, το Flix σάς κάνει «δώρο» τα αξέχαστα κινηματογραφικά φιλιά: ερωτικά, λατρευτικά, κωμικά, συγκινητικά, στο στόμα ή αλλού, κλασικά ή όχι. Για 25 μέρες, το Flix σάς δίνει ένα φιλί και σάς φτιάχνει το κέφι, για να λέμε καλημέρα ως τα Χριστούγεννα!

sixteen candles 607

Η ταινία - «Sixteen Candles» του Τζον Χιουζ, 1984 Είναι αυτή η περίοδος της ζωής σου, που μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή... Μ' αυτό το tag line βγήκε στις αμερικανικές αίθουσες η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Τζον Χιουζ, περιγράφοντας ακριβώς το σινεμά που ο ίδιος έκανε κλασικό και με τρόπο ανεπανάληπτο: το σινεμά της εφηβείας, της προσπάθειας για ενηλικίωση και ψυχραιμία, όταν τα πάντα μοιάζουν τρομακτικά, όταν το μικρότερο πράγμα παίρνει τεράστιες διαστάσεις, όταν νομίζεις ότι όλη σου η ζωή θα σε βρίσκει σε αμηχανία. Μόλι Ρίνγκγουολντ, Μάιλ Σέφλινγκ, Αντονι Μάικλ Χολ, σε μια εποχή όπου το σπουδαιότερο τρόπαιο ήταν... ένα βαμβακερό εμπριμέ κιλοτάκι. Διαβάστε ακόμη: Τα μυαλά, οι αθλητές, οι πριγκίπισσες: 10 σειρές που εκπροσώπησαν επάξια το πνεύμα του Τζον Χιουζ

Το Φιλί Μπροστά στο παράθυρο, βράδυ, με το αγόρι που σου αρέσει. Μετρήστε τα κεράκια, είναι δεκαέξι.


sixteen candles gif


Περισσότερο Advent Calendar 2016

Κάντε μαζί μας τον απολογισμό του 2016