TV & STREAMING

Η έβδομη σεζόν του «Black Mirror» επιστρέφει το 2025

στα 10

Και μαζί της φέρνει και το σίκουελ του αγαπημένου επεισοδίου «USS Callister» από την τέταρτη σεζόν.

Η έβδομη σεζόν του «Black Mirror» επιστρέφει το 2025

Η επιτυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας «Black Mirror» που δημιουργήθηκε από τον Τσάρλι Μπρούκερ επέστρεψε στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2023 μετά από μια παύση τεσσάρων ετών, συγκεντρώνοντας νούμερα ρεκόρ τηλεθέασης στο Netflix. Η σειρά έφτασε στο Top 10 σε 92 χώρες και πέρασε 4 εβδομάδες στην παγκόσμια top 10 αγγλόφωνη τηλεόραση του Netflix.Φυσικό ήταν λοιπόν η σειρά να ανανεωθεί για μια έβδομη σεζόν, η οποία πήρε το πράσινο φως το Νοέμβριο, με τα γυρίσματα να ξεκινούσαν στα τέλη του 2023. Οι Μπρούκερ, Αναμπελ Τζόουνς και Τζέσικα Ρόουντς πιστεύεται ότι θα επιστρέψουν ως παραγωγοί με το καστ να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Αυτό που μαθαίνουμε τώρα είναι ότι η έβδομη σεζόν θα κυκλοφορήσει το 2025 με έξι νέα επεισόδια και μπορεί οι λεπτομέρειες της πλοκής του να παραμένουν ακόμα άγνωστες, ένα από τα πιο αγαπημένα επεισόδια της τέταρτης σεζόν, το «USS Callister» θα αποκτήσει ένα σίκουελ.

Διαβάστε ακόμα: Στην έκτη σεζόν του «Black Mirror» ο τρόμος έρχεται μέσα από την οθόνη

black mirror

Σε αυτό το επεισόδιο παρωδία του «Star Trek» πρωταγωνιστούσαν οι Τζέσι Πλέμονς, Κρίστιν Μιλόνι, Τζίμι Σίμπσον, Μικαέλα Κόελ και Μπίλι Μάγκνουσεν και μιλούσε για έναν ιδιοφυή, εγωιστή γκουρού μιας εταιρείας παιχνιδιών που απογοητεύεται από την έλλειψη αναγνώρισης από τους υπαλλήλους του. Δημιουργεί μια προσομοίωση πραγματικότητας μέσα στο παιχνίδι όπου μετατρέπεται σε μια φιγούρα τύπου Καπετάνιου Κερκ, ο οποίος κυβερνά το USS Callister με ένα πλήρωμα που τον λατρεύει, που τους βασίζει στους υπαλλήλους του στην πραγματική ζωή.

Δείτε παρακάτω ένα μικρό teaser από τη νέα σεζόν.