Buzz

Zombie Thriller Party 2015: Η (ελληνική) Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών

στα 10

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Zombie Thriller Party μετατρέπει το Θέατρο Χυτήριο σε ένα cosplay χορό τεράτων.

Flix Team
Zombie Thriller Party 2015: Η (ελληνική) Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών

Συνεχίζοντας για τρίτο χρόνο να σπέρνει τον... τρόμο στην αθηναϊκή νύχτα, το «Zombie Thriller Party» επιστρέφει στις 21 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Χυτήριο για να αποδείξει πως η ποπ κουλτούρα και το cosplay δεν αφορά μόνο τους φανατικούς των ταινιών τρόμου.

To «νεκροζωντανό» πρόγραμμα περιλαμβάνει «περίπατο από ζόμπι» στον Κεραμεικό, προβολή ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, προβολή Halloween cartoons, διαγωνισμούς κουστουμιών τρόμου, κληρώσεις δώρων, live εμφανίσεις καλλιτεχνών και όλους τους παλιούς και νέους φανατικούς θαυμαστές της διοργάνωσης.

Zombie Thriller Party 2015 607

Το επίσημο δελτίο Τύπου της βραδιάς αναφέρει αναλυτικά: Η φετινή βραδιά με την μορφή ενός zombie σχολικού χορού και με το σύνθημα «χορός σαν εφιάλτης» ξεκινά με το καθιερωμένο πλέον ‪#‎zombiewalkathens‬, τον ετήσιο, τερατώδη περίπατο των «διαφορετικά ζωντανών», συνεχίζεται με την αποκλειστική προβολή της μακάβριας κωμωδίας «Ο Σκαθαροζούμης» και άλλων ανεξάρτητων φιλμ... ανατριχίλας στην κινηματογραφική οθόνη του Θεάτρου Χυτήριο. Η βραδιά κλείνει με τους μασκοφορεμένους The Aqua Barons ζωντανά στη σκηνή, dj sets από την Green Cookie records και τον mashup παραγωγό Robin Skouteris, makeup μεταμορφώσεις και άλλα, «φτιασιδώματα» θανατερά δια χειρός Ξένιας Καραμπέκιου (με την χορηγία της Kryolan Hellas), διαδραστικά παιχνίδια (παίξε ζόμπι πινιάτα!), κληρώσεις δώρων και διαγωνισμό καλύτερης εμφάνισης (παρουσίαζει ο stand up κωμικός Διονύσης Ατζαράκης).

Beetlejuice 607 O Μάικλ Κίτον ως Σκαθαροζούμης στο «Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον

Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και οι διοργανωτές του: «We're dying to see you there!»

Zombie Thriller Party 2015 / 21 Φεβρουαρίου / 20:30 / Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44 (Μετρό Κεραμεικός) / Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του event στο Facebook.