Buzz

(Φυσικά) νέα ταινία για τον Γούντι Αλεν

στα 10

Εν μέσω δικαστικής διαμάχης για την έξοδο της πιο πρόσφατης ταινίας του «A Rainy Day in New York», ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει μια ακόμη και αυτήν την εποχή αναζητά τοποθεσίες γυρισμάτων στην Ισπανία.

(Φυσικά) νέα ταινία για τον Γούντι Αλεν

Η πιο πρόσφατη ταινία στη φιλμογραφία του υπερπαραγωγικού Γούντι Αλεν, το «A Rainy Day in New York» κινδυνεύει να μείνει για πάντα στο συρτάρι. Μετά από την αναμόχλευση της υπόθεσης με κέντρο τις κατηγορίες της θετής κόρης του για κακοποίηση και την «αποστροφή» των περισσότερων από των ηθοποιών της ταινίας, η Amazon αποφάσισε να αφήσει την ταινία στην ησυχία της, προκαλώντας ωστόσο την οργή του Γούντι Αλεν ο οποίος άσκησε αγωγή για παραβίαση συμβολαίου.

Διαβάστε αναλυτικά: O Γούντι Αλεν μηνύει την Amazon για αθέτηση συμβολαίου

Αναμένοντας την εκδίκαση της αγωγής, αλλά και τα νεότερα για την τύχη της ταινίας του, ο Γούντι Αλεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία και αναζητά τοποθεσίες για τη νέα του ταινία με παραγωγό την Mediapro από τη Βαρκελόνη, εταιρία με την οποία ο Αλεν είχε συνεργαστεί ξανά στο «Vicki Christina Barcelona» και στο «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

«Εχουμε μια σχέση 10 χρόνων με τον κο. Αλεν και, όπως σε όλα τα πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε, κρίνουμε το δημιουργό από τη δουλειά του», δήλωσαν οι υπεύθυνοι της Mediapro. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ηθοποιοί θα ακολουθήσουν τον Γούντι Αλεν στη νέα του εξόρμηση.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ θεωρεί τον Γούντι Αλεν «ιδιοφυία» και θα δούλευε μαζί του αύριο το πρωί