Buzz

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ θεωρεί τον Γούντι Αλεν «ιδιοφυία» και θα δούλευε μαζί του αύριο το πρωί

στα 10

Στη διάρκεια ενός masterclass στη Λιόν, στο πλαίσιο του Lumière Film Festival, ο Χαβιέρ Μπαρδέμ διαχώρισε τη θέση του από τους συναδέλφους του που ένας ένας απαρνούνται τον Γούντι Αλεν.

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ θεωρεί τον Γούντι Αλεν «ιδιοφυία» και θα δούλευε μαζί του αύριο το πρωί

«Θα δούλευα μαζί του αύριο το πρωί», δήλωσε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ για τον Γούντι Αλεν κατά τη διάρκεια ενός masterclass στο Lumière Film Festival στη Λιόν, όπου ο Ισπανός ηθοποιός μίλησε για όλους τους μεγάλους δημιουργούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί μέχρι και σήμερα, από τον Μπίγκας Λούνα μέχρι τον Τζούλιαν Σνάμπελ και τους αδελφούς Κοέν.

Ο Μπαρδέμ, μαζί με την Πενέλοπε Κρουζ, ήταν οι πρωταγωνιστές του «Vicky Cristina Barcelona» του Γούντι Αλεν (η ταινία που χάρισε στην Πενέλοπε Κρουζ το Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου). Ο Μπαρδέμ, μιλώντας υπέρ του Γούντι Αλεν, επεσήμανε πως οι κατηγορίες που του απευθύνονται δεν είναι καινούριες, αλλά κάτι που υπήρχε και όταν δούλεψαν μαζί πίσω στο 2007.

Διαβάστε ακόμη: Η Σουν-Γι Πρεβέν επιτίθεται στη Μία Φάροου και το σίριαλ Γούντι Αλεν συνεχίζεται

Bardem Woody ALlen Γούντι Αλεν, Ρεμπέκα Χολ και Χαβιέ Μπαρδέμ στα γύρισματα του «Vicky Cristina Barcelona»

«Σήμερα, 11 χρόνια μετά, είναι η ίδια κατηγορία. Οι δημόσιες κατηγορίες είναι πολύ επικίνδυνες. Αν κάποια μέρα γίνει δίκη και αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες είναι αληθινές, θα αλλάξω γνώμη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει αλλάξει τίποτα», ολοκλήρωσε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ.

Η Ρεμπέκα Χολ, συμπρωταγωνίστρια του Μπαρδέμ στην ταινία ήταν μια από τους ηθοποιούς που είχε δηλώσει ότι μετανιώνει για τη συνεργασία με τον Γούντι Αλεν, πως δεν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί του και δώρισε την αμοιβή της από τη νέα ταινία του Γούντι Αλεν στην οποία πρωταγωνίστησε και η οποία αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολο αν θα βγει ποτέ στις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: Ο Αλεκ Μπόλντγουιν βρίσκει την «αποκήρυξη» του Γούντι Αλεν «άδικη και θλιβερή»

Bardem Woody ALlen