Buzz

Η οικογένεια έρχεται πρώτη. Ακόμα και στους... Αγριότοπους

στα 10

Το βραβευμένο «Wildland» της Δανέζας Ζανέτ Νόρνταλ κάνει πρεμιέρα στο e-Cinema της StraDa!

Flix Team
Η οικογένεια έρχεται πρώτη. Ακόμα και στους... Αγριότοπους

Η θεία Μπόντιλ και οι τρεις ενήλικοι γιοι της γίνονται η νέα οικογένεια της Iντα, η οποία έχει μόλις χάσει τη μητέρα της. Αρχικά, η τρυφερότητα και η στήριξη που εισπράττει απαλύνουν την οδύνη της απώλειας. Ωστόσο, η περίοδος ηρεμίας αποδεικνύεται εφήμερη, όταν έρχονται στο προσκήνιο οι εγκληματικές δραστηριότητες και οι τοξικές σχέσεις που χαρακτηρίζουν το καινούργιο της σπιτικό.

wildland

Οι «Αγριότοποι» («Wildland»), το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Δανέζας Ζανέτ Νόρνταλ, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου το 2020, όπου καθήλωσε κοινό και κριτικούς με την υποβλητική της ατμόσφαιρα - το ίδιο και στο 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Με πρωταγωνίστρια τη Σίντσε Μπαμπέτ Κνούντσεν, αυτό είναι ένα πολυεπίπεδο δράμα για τα όρια της αγάπης και της αφοσίωσης, που εξερευνά τη σκοτεινή σαγήνη της βίας.

wildland

Η ταινία Α' προβολής είναι διαθέσιμη, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2022, αποκλειστικά στο e-cinema της StraDa! Αγοράστε τώρα το e-εισιτήριό σας, σε μειωμένη τιμή, στο site της Viva.

Για να μαθαίνετε τα πάντα για τις νέες (και παλαιότερες, ως και κλασικές!) ταινίες που κυκλοφορεί η StraDa Films, γραφτείτε στο newsletter της, με μια επίσκεψη στη home page του iPlatforma.gr.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Αγριότοποι» («Wildland») και κλείστε θέση!

Δείτε τις ταινίες της StraDa Films online & χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr και της www.iplatforma.gr, με δυνατότητα αγοράς virtual εισιτηρίου. Γίνετε τώρα μέλος της μεγάλης παρέας της StraDa με την εγγραφή σας στο newsletter στην iplatforma.gr. Διαγωνισμοί και εκπλήξεις με σινεφίλ δώρα αποκλειστικά για εσάς που δεν πρέπει να χάσετε. Ενημερωθείτε για τις ταινίες στον ιστότοπο της StraDa Films και ακολουθήστε τις πολλαπλές δράσεις της εταιρείας στα social media (@stradafilms).