Buzz

1η Ρετροσπεκτίβα WEIRD WAVE: κερδίστε προσκλήσεις!

στα 10

H 1η Ρετροσπεκτίβα WEIRD WAVE είναι γεγονός και το Flix κερνάει προσκλήσεις για τις 21 ταινίες του αφιερώματος. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε!

Flix Team
1η Ρετροσπεκτίβα WEIRD WAVE: κερδίστε προσκλήσεις!

Το ανεξάρτητο arthouse label κινηματογραφικών ταινιών WEIRD WAVE διερευνά τη θέση του στην ελληνική κινηματογραφία πάντα στοχεύοντας στο καινοτόμο, το πρωτότυπο, το ανθρώπινο, το προσωπικό.

Πέρα από τη διανομή ταινίων επιλεγμένων από τα διεθνή φεστιβάλ με αυτά τα κριτήρια, η WEIRD WAVE εγκαινιάζει φέτος το πρώτο της showcase: η 1η Ρετροσπεκτίβα WEIRD WAVE φιλοδοξεί να αποτυπώσει αυτό που λέει και το όνομα της εταιρίας: ταινίες που δηλώνουν την κίνηση αυτού του παράξενου κινηματογραφικού κύματος που μας διατρέχει και αντηχεί την εποχή.

weirdwave retro poster 607

Με έμφαση σε νέες αφηγήσεις, θέλει να ανανεώσει τις ιστορίες που λέμε για τους εαυτούς μας, μέσα από το σινεμά.

Aπό τις 9 - 15 Ιουνίου αποκλειστικά στον κινηματογράφο Αστορ [μεμονωμένο εισιτήριο 5€ / ημερήσιο 7€ / κάρτα διαρκείας 20€]

Για να κερδίσετε προσκλήσεις, μπείτε στο ποστ του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Flix στο facebook κι αφήστε ένα σχόλιο. Δύο νικητές θα κερδίσουν πάσο διαρκείας και οι υπόλοιποι τυχεροί από μία διπλή πρόσκληση για όποια παράσταση θέλουν

Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της ρετροσπεκτίβας στο επίσημο site της WEIRD WAVEweirdwave retrospective 607