Buzz

O Τάικα Γουαϊτίτι συγκεντρώνει τους διάσημους φίλους του για να διαβάσουν το «James and the Giant Peach» του Ρόαλντ Νταλ

στα 10

Κι όλα αυτά για να μαζέψουν λεφτά για έναν αρκετά καλό σκοπό.

O Τάικα Γουαϊτίτι συγκεντρώνει τους διάσημους φίλους του για να διαβάσουν το «James and the Giant Peach» του Ρόαλντ Νταλ

Τους περίεργους και αρκετά δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας χρειαζόμαστε για να μας κάνει να χαμογελάσουμε και να ξεχαστούμε, έστω και λίγο. Και επειδή αρκετός κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση lockdown, ο Τάικα Γουαϊτίτι αποφάσισε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Ετσι μάζεψε τους (αρκετά διάσημους) φίλους του, διαδικτυακά πάνα, και διαβάζουν μαζί του το βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «James and the Giant Peach» και όλα αυτά για καλό σκοπό. Ονόματα όπως η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζέιμι Κάλουμ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η Σίνθια Ερίβο, ο Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ, η Μέριλ Στριπ, η Τεσα Τόμσον, η Σάρα Πόλσον, ο Ράιαν Ρέινολντς, ο Τζος Γκαντ, η Λουπίτα Νιόνγκ’ο, ο Εντι Ρεντμέιν, η Μίντι Κάλινγκ, η Ολίβια Γουάιλντ, η Ρουθ Γουίλσον και αρκετοί άλλοι βρέθηκαν μαζί για να μαζέψουν λεφτά το Partners in Health η οποία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του Covid-19, με τον Roald Dahl Story Company να έχει δεσμευθεί για δωρεά του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προς αυτήν.

Διαβάστε ακόμα: Το reunion των Goonies είναι το καλύτερο βίντεο για τις μέρες της καραντίνας

«Ως μεγάλο παιδί κι εγώ και έχοντας διαβάσει το βιβλίο αυτό στις κόρες μου αρκετές φορές, είμαι ενθουσιασμένος στο να συνεργαστώ με τους φίλους μου, τη Roald Dahl Story Company και το Partners in Health για να πούμε την ιστορία αυτή και να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο. Αυτή η παράξενη και υπέροχη ιστορία αφορά την ανθεκτικότητα στα παιδιά, τον θρίαμβο έναντι των αντίξοων συνθηκών και πως αντιμετωπίζουμε την αίσθηση απομόνωσης, κάτι που δεν θα μπορούσε να είναι πιο σχετικό σήμερα», δήλωσε ο Γουαϊτίτι.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς αλλά και τα δυο πρώτα επεισόδια με τους Μέριλ Στριπ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Νικ Κρολ, και τους Κρις και Λιαμ Χέμσγουορθ να διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο του Νταλ. Καινούργια επεισόδια θα προστίθενται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.