Buzz

Το reunion των Goonies είναι το καλύτερο βίντεο για τις μέρες της καραντίνας

στα 10

Goonies never say die και 35 χρόνια μετά οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης αυτής ταινίας των 80s ενώνονται ξανά για να σκορπίσουν χαρά αυτές τις δύσκολες μέρες. Πατήστε το play.

Το reunion των Goonies είναι το καλύτερο βίντεο για τις μέρες της καραντίνας

Τα «Goonies», σε σκηνοθεσία του Ρίτσαρντ Ντόνερ, σενάριο του Κρις Κολόμπους και παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, είναι μία από τις ταινίες οι οποίες έχουν καθορίσει μια ολόκληρη κινηματογραφική δεκαετία, αλλά και την παιδική ηλικία εκατομμυρίων θεατών. Η ταινία έχει αγαπηθεί όσο λίγες και 35 χρόνια μετά παραμένει μια από τις πιο κλασσικές περιπέτειες στην ιστορία του σινεμά.

Και επειδή τα reunion είναι πολύ «in» την εποχή αυτή και επειδή ένα σίκουελ πλέον είναι αδύνατο να συμβεί, το original καστ της ταινίας μαζεύτηκε και πάλι όλο μαζί για να προσφέρουν δόσεις χαράς, αλλά και νοσταλγίας, σε όλους εκείνους που λάτρεψαν - και συνεχίζουν ακόμα να λατρεύουν - τα «Goonies».

Την ανακοίνωση αυτή έκανε στο Instagram του ο ηθοποιός Τζος Γκαντ με τον Σον Οστιν να αναπαριστά τον διάσημο μονόλογό του «Goonies never say die».

Στο reunion αυτό, το οποίο κράτησε περίπου μισή ώρα, μαζί με τον Οστιν βρέθηκαν και οι Τζος Μπρόλιν, Κέρι Γκριν, Κόρεϊ Φέλντμαν, Κε Χουέι Κουάν, Τζέφ Κόεν και Μάρθα Πλίμπτον, ενώ προς το τέλος έκαναν και guest εμφάνιση ο Σπίλμπεργκ μαζί με τον Ντόνερ οι οποίοι, ανάμεσα σε άλλα, μίλησαν και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο να γυρίσουν ένα σίκουελ. Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση των Goonies ξανά μαζί (είχαν κάνει ένα ακόμα reunion για το περιοδικό Empire το 2015) και είναι σίγουρα μια από που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά. Πατήστε το play.