Φεστιβάλ / Βραβεία

Vodafone TV: The Oscars Tribute

στα 10

H 95η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ μπορεί να τελείωσε, αλλά το αφιέρωμα σε οσκαρικές ταινίες του Vodafone TV, όχι. Διαβάστε αναλυτικά ποιες βραβευμένες ταινίες μπορείτε να απολαύσετε, όλο τον Μάρτιο!

Flix Team
Vodafone TV: The Oscars Tribute

Σάς άνοιξε η όρεξη για Οσκαρ; Υπάρχουν ταινίες που δεν προλάβατε να δείτε φέτος και τις ακούγατε να κερδίζουν διακρίσεις σε όλη την οσκαρική κούρσα; Εχετε στην λίστα σας κλασικές αγαπημένες οσκαρικές ταινίες που θέλετε να ξαναδείτε;

Ο μήνας Μάρτιος είναι παραδοσιακά αφιερωμένος στην μεγαλύτερη γιορτή του σινεμά, τα βραβεία Οσκαρ, οπότε και το Vodafone TV έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα με ταινίες που έχουν διακριθεί στην Ιστορία των Οσκαρ.

black panther Ανακαλύψτε γιατί κέρδισε φέτος το Οσκαρ Ενδυματολογίας: «Black Panther: Wakanda Forever»

Το Oscar Tribute του Vodafone TV περιλαμβάνει φετινές παραγωγές που βραβεύτηκαν (Το «Black Panther: Wakanda Forever» κέρδισε το Οσκαρ Ενδυματολογίας, με Ρουθ Κάρτερ να κάνει ρερκόρ, ως η πρώτη μαύρη γυναίκα που κερδίζει δύο Οσκαρ στην κατηγορία της ενδυματολογίας), αλλά και μερικές από τις μεγαλύτερες ταινίες που κέρδισαν υποψηφιότητες και μονομάχησαν μέχρι τέλους για το χρυσό στις κατηγορίες τους.

Elvis H μεταμόρφωση του Οστιν Μπάτλερ σε «Elvis» είναι συγκλονιστική

Για παράδειγμα, το «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν, με έναν Οστιν Μπάτλερ συγκλονιστικό στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος έγραψε την δική του ιστορία στο ρόλο του Βασιλιά του rock 'n' roll.

«Ο Ελβις, είναι στο κτίριο κυρίες και κύριοι» είπε για αυτόν ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Τζίμι Κίμελ, αναγνωρίζοντας την μεγάλη ερμηνεία του 31χρονου πρωταγωνιστή.

Στο αφιέρωμα του Vodafone TV*, μπορείτε επίσης να απολαύσετε και το πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ «All That Breathes», που κέρδισε φέτος την πολυπόθητη υποψηφιότητα και τη θέση του στην οσκαρική πεντάδα.

departed

Τζακ Νίκολσον και Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Πληροφοριοδότη», το μοναδικό Οσκαρ Σκηνοθεσίας του Μάρτιν Σκορσέζε

Ομως το Oscar Tribute του Vodafone TV* δεν περιορίζεται στις ταινίες των 95ων Βραβείων Οσκαρ. Βουτά και στο άμεσο και το έμμεσο παρελθόν κι επιλέγει τίτλους που έχουν γίνει κλασικοί: από τον «Πληροφοριοδότη» που χάρισε το πολυπόθητο Οσκαρ Σκηνοθεσίας στον Μάρτιν Σκορσέζε, μέχρι την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου που τίμησε πανάξια την Ολίβα Κόλμαν με το Οσκαρ Α' Γυναικείου κι από την πολυβραβευμένη «Χώρα των Νομάδων» της Κλόι Ζάο, που αναγνώρισε το μόλις δεύτερο Οσκαρ Σκηνοθεσίας (από τα συνολικά 3 στα 95 χρόνια του θεσμού) σε γυναίκα, μέχρι το «Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» του Μάρτιν ΜακΝτόνα (με τα δύο τελευταία να σηματοδοτούν και τους οσκαρικούς θριάμβους της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ), η λίστα των ταινιών θα σας θυμίσει μικρά και μεγάλα αριστουργήματα.

Unforgiven Οscars classics: 30 χρόνια πριν, ο Κλιντ Ιστγουντ με τους «Ασυγχώρητους» έγραφε τη δική του ιστορία στα Οσκαρ

Ιδιαίτερη ευκαιρία όμως να ξαναθυμηθούμε και τα απόλυτα κλασικά:

«Οι Ασυγχώρητοι» του Κλιντ Ιστγουντ, το «Αμαντέους» του Μίλος Φόρμαν, O Eξορκιστής του Γουίλιαμ Φρίντκιν, το «Braveheart» του Μελ Γκίμπσον. Πολλά ιστορικά παραδείγματα οσκαρικών ταινιών είναι στη διάθεσή σας για όλο τον Μάρτιο στο Oscar Tribute του Vodafone TV*

Ανακαλύψτε το και καλή απόλαυση!

Το Vodafone TV προσφέρει πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο και αποτελεί μια μοναδική λύση ψυχαγωγίας για όλους - μικρούς και μεγάλους. Περισσότερες από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, πάνω από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια με ιστορικά λατρεμένες και νέες εκπομπές, μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά το σινεμά, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων, αλλά και πρόσβαση σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Disney+, της ΗΒΟ και στις μεγάλες πρεμιέρες της Warner Bros. Τα βρίσκεις όλα σε ένα μέρος μαζί, μόνο στο Vodafone TV.