Buzz

Η Βανέσα Κίρμπι έχει να πει κάτι για τον Σάια ΛαΜπεφ

στα 10

Με μια δήλωσή της στους Times του Λονδίνου, η Βανέσα Κίρμπι δήλωσε συμπαράσταση στα θύματα κακοποίησης, δείχνοντας χωρίς να ονοματίσει προς την πλευρά του συμπρωταγωνιστή της στο «Pieces of a Woman», ταινία που θεωρητικά την οδηγεί στα Οσκαρ.

Η Βανέσα Κίρμπι έχει να πει κάτι για τον Σάια ΛαΜπεφ

«Στηρίζω όλα τα θύματα κακοποίησης και σέβομαι το κουράγιο όσων αποκαλύπτουν την αλήθεια. Σχετικά με τα πρόσφατα νέα, δεν μπορώ να σχολιάσω μια δικαστική υπόθεση που βρίσκεται εν εξελίξει.»

Με αυτή τη δήλωση στους Times του Λονδίνου, η Βανέσα Κίρμπι έκλεισε κάθε συζήτηση γύρω από το πώς κρίνει τα όσα καταλογίζονται στον συμπρωταγωνιστή της στο «Pieces of a Woman», Σάια ΛαΜπεφ, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix στις 7 Ιανουαρίου 2021. Η Κίρμπι κέρδισε με την ταινία το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο 77ο Φεστιβάλ Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγο πριν το Netflix αγοράσει την ταινία του Κορνέλ Μουντρούτσο για διεθνή διανομή.

Pieces of a Woman 607

Pieces of a Woman 607

Ο Σάια ΛαΜπεφ βρίσκεται στο κέντρο των κατηγοριών εκ μέρους της πρώην συντρόφου του, της FKA Twigs, εξου και το Netflix τον αφαίρεσε από οποιαδήποτε σύνδεση της ταινίας με οσκαρική καμπάνια που υπό άλλες συνθήκες θα έβρισκε την Κίρμπι φαβορί για μια υποψηφιότητα για Α' Γυναικείο Ρόλο.

Στην ταινία η Κίρμπ και ο ΛαΜπεφ υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που χάνουν το παιδί τους μετά από μια τραγική γέννα στο σπίτι. Η απώλεια τους οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια για τη σχέση τους, με τον ΛαΜπεφ να γίνεται βίαιος απέναντι στην Κίρμπι.

Εκτός από τις κατηγορίες της FKA Twigs, έγινε γνωστό πως ο ΛαΜπεφ απολύθηκε από την ταινία που σκηνοθετεί η Ολίβια Γουάιλντ, το «Don't Worry My Darling» λόγω της συμπεριφοράς του.