Buzz

Τι τρέλα! Η Κάθριν Χέιγκλ κρατά μαχαίρι στο τόσο-κακό-που-είναι υπέροχο τρέιλερ του «Unforgettable»

στα 10

Η ταινία ουρλιάζει, Κυριακή απόγευμα, πίτσα, καναπέ, παρέα, χαβαλέ.

Τι τρέλα! Η Κάθριν Χέιγκλ κρατά μαχαίρι στο τόσο-κακό-που-είναι υπέροχο τρέιλερ του «Unforgettable»

Η Κάθριν Χάιγκλ υπήρξε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα it girl του «Grey’s Anatomy» και μια φρέσκια ανάσα στην περιοχή της χολιγουντιανής ρομαντικής κομεντί, όμως η καριέρα της πήρε γρήγορα την κάτω βόλτα εκτός των άλλων και λόγω της «δυσκολης» συμπεριφοράς της αν πιστέψουμε τις επίμονες φήμες που της χάρισαν ακόμη και τον χαρακτηρισμό της πιο αχώνευτης γυναίκας της βιομηχανίας.

Και ίσως πατώντας πάνω σε αυτή την «διάκριση» η Χάιγκλ δοκιμάζει να επιστρέψει στην θέση της σταρ από την οποία έχει εκπέσει με μια ταινία στην οποία υποδύεται μια ψυχωτική, αληθινά μισητή πρώην που δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα (η Ροζάριο Ντόσον), διεκδικεί την καρδιά του πρώην και την αγάπη της κόρης της.

Δείτε κάτι καλύτερο: To τρέιλερ του «The Fate of the Furious» είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις (και κάτι παραπάνω)

Κι όταν λέμε με τίποτα εννοούμε με τίποτα σε αυτή την ανερυθρίαστα απενοχοποιημένη bad movie η οποία είναι γεμάτη κακές ατάκες, catfights, βλέμματα γεμάτα τρέλα και μαχαίρια που αστράφτουν στο σκοτάδι. Με δυο λόγια όλα τα υλικά μιας bad movie we love, ή έστω μιας βραδιάς για χαβαλέ στο σπίτι.

Πάρτε μια γεύση!


Δείτε ακόμη: