Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Οι Μέρες της Πολυγαμίας σου Είναι Μετρημένες»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Οι Μέρες της Πολυγαμίας σου Είναι Μετρημένες»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Οι Μέρες της Πολυγαμίας σου Είναι Μετρημένες / Pourquoi Tu Pleures?» της Κάτια Λεφκοβίτς που θα προβληθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στο σινεμά Αττικον Cinemax Class.

Λίγες μέρες πριν το γάμο τους, η Αννα εξαφανίζεται και ο Αρνό μένει μόνος με την νευρωτική του μητέρα και την πηγμένη αδερφή του, για να υποδεχθεί το ισραηλινό σόι της μέλλουσας γυναίκας του και να οργανώσει μια τελετή που μπορεί και να θέλει να αποφύγει. Επηρεασμένος από το άγχος που του προκαλεί η επικείμενη δέσμευσή του, ο Αρνό βυθίζεται στην δίνη μιας υπαρξιακής κρίσης την οποία διαχειρίζεται πίνοντας με τα φιλαράκια του και κάνοντας σεξ με την τραγουδίστρια ενός καμπαρέ. Οταν όμως η Αννα γυρίζει, ο Αρνό θα βρεθεί μπροστά στο σημαντικότερο δίλημμα της ζωής του

Σπαρταριστή κωμωδία από τη Γαλλία, με πρωταγωνιστή τον μεγαλύτερο ποπ σταρ της χώρας, Μπενζαμίν Μπιολέ και δύο τρια πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Οι Μέρες της Πολυγαμίας σου Είναι Μετρημένες» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 21ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Αττικόν πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ