Buzz

Αυτό είναι το μοναδικό tweet στο οποίο έχει κάνει like ο Ντόναλντ Τραμπ!

στα 10

Και ο κόσμος έχει μπερδευτεί (ακόμη περισσότερο).

Αυτό είναι το μοναδικό tweet στο οποίο έχει κάνει like ο Ντόναλντ Τραμπ!

Ο λογαριασμός του Ντοναλντ Τραμπ στο Twitter είναι από μόνος του μία μεγάλη (πονεμένη) ιστορία. Μια σειρά από άλλοτε αντιδραστικά, αλλοτε εξοργιστικά, άλλοτε ακατανόητα, άλλοτε «κομμένα» από το ίδιο το Twitter tweets που δυναμιτίζουν την κοινή γνώμη, διαδίδουν fake news, υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την ατζέντα του Αμερικάνου Προέδρου...

Εκπληξη προκαλεί το γεγονός πως το μοναδικό like που έχει γίνει ποτέ από το διαβόητο αυτό λογαριασμό είναι σε ένα tweet του λογαριασμού Shea Butter Kneecaps που αφορά τη σειρά του HBO «Insecure» και αναφέρεται σε μια εξέλιξη του επεισοδίου της Κυριακής 7 Ιουνίου μαζί με ένα gif από το «Πορφυρό Χρώμα» του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Αμέσως, οι αντιδράσεις άρχισαν να πληθαίνουν, με χρήστες του twitter να δηλώνουν αδύναμοι να κατανοήσουν πως ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει like σε ένα λογαριασμό με τη δήλωση «I'm rooting for everybody black», αναφερόμενος σε μια σειρά που πρωτοστατεί στην εκπροσώπηση των μαύρων και σε ένα tweet που έχει μια φωτογραφία από μια από τις πιο θρυλικές ταινίες για τους μαύρους.

Διαβάστε ακόμη: Ολοένα και περισσότεροι ζητούν από το Netflix να κατεβάσει τις «Υπηρέτριες» από την βιβλιοθήκη του