Buzz

To ραντεβού σας με τον «Φασισμό Α.Ε.» στις 10 Απριλίου 2014

στα 10

Το νέο ντοκιμαντέρ του Αρη Χατζηστεφάνου μετά τη «Χρεοκρατία» και το «Catastroica» είναι έτοιμο και θα προβληθεί στις 10 Απριλίου online και σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Flix Team
To ραντεβού σας με τον «Φασισμό Α.Ε.» στις 10 Απριλίου 2014

«Θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράψαμε τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας. Το ντοκιμαντέρ 'Φασισμός Α.Ε.' φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.»

Ετσι σύστησε πριν από λίγο καιρό το ντοκιμαντέρ «Φασισμός Α.Ε.», η ομάδα πίσω από τη δημιουργία του: ο εμπνευστής και σεναριογράφος του, Αρης Χατζηστεφάνου και ο σκηνοθέτης Αρης Τριανταφύλλου, επιστρέφοντας μετά το «Debtocracy» και το «Catastroica» σε μια κινηματογραφική αποτύπωση της κρίσης των ημερών μας, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

2

Το «Φασισμός Α.Ε.» που συνεχίζει στην ίδια πρακτική με τα «Debtocracy» και «Catastroika» όσον αφορά τον crowdfunding τρόπο παραγωγής του αλλά και την ελεύθερη διανομή του, θα κάνει την πρεμιέρα του την Πέμπτη 10 Απριλίου στην επίσημη σελίδα της ταινίας, αλλά και σε επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: