Θερινό σεμινάριο σκηνοθεσίας από τη Horme Pictures

INDUSTRY 17 JUN 2013  /  Flix Team

Συνεχίζοντας τα σεμινάρια κινηματογράφου, η Horme Pictures, διοργανώνει θερινό σεμινάριο σκηνοθεσίας για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές γυρίζοντας μια μικρού μήκους ταινία.

Το θερινό σεμινάριο σκηνοθεσίας απευθύνεται σε επίδοξους σκηνοθέτες και σε όσους θέλουν να μυηθούν, δημιουργικά, στα μυστικά του κινηματογράφου.

Αποτελείται από συνολικά δώδεκα μαθήματα, τρία τρίωρα κάθε εβδομάδα και διαρκεί ένα μήνα, από τις 25 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου.

Ακολουθείται η ίδια μέθοδος με το χειμερινό διαρκές σεμινάριο (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες) και οι συμμετέχοντες έρχονται σε άμεση επαφή με το κινηματογραφικό πλατό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πληρη τεχνική υποστήριξη.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν, προετοιμάζουν και γυρίζουν δικές τους μικρού μήκους ταινίες, ως άσκηση, λειτουργώντας όλοι μαζί ως κινηματογραφικό συνεργείο. ​ Παράλληλα με τα μαθήματα, δίνεται η μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενταχθούν στον σχεδιασμό, οργάνωση και προετοιμασία μιας επαγγελματικής μικρού μήκους ταινίας.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα του κύκλου των μαθημάτων και οι συμμετέχοντες θα ενταχτούν ενεργά στο συνεργείο, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο τις σπουδές τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να αναζητήσετε στo επίσημο site και την επίσημη σελίδα της Horme Pictures στο Facebook αλλά και ζητώντας τον υπεύθυνο σπουδών Λάμπρο Γεωργόπουλο στα τηλέφωνα 2114070425 και 6978657691 αλλά και στο e-mail info@hormepictures.com.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.