Buzz

Καλοκαίρι στην πόλη; Κάθε Δευτέρα, ολόκληρο τον Αύγουστο, το Flix σας πάει therina cinema!

στα 10

Τα therina cinema και το Flix σάς προσκαλούν σε ονειρεμένες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές κερασμένες από εμάς για σας.

Flix Team
Καλοκαίρι στην πόλη;  Κάθε Δευτέρα, ολόκληρο τον Αύγουστο, το Flix σας πάει therina cinema!

Το καλοκαίρι και το θερινό σινεμά είναι ταυτόσημες έννοιες για το ελληνικό κοινό. Για να κάνουμε, λοιπόν, το καλοκαίρι σας κινηματογραφικά πιο κλασικό, τα therina cinema και το Flix σάς προσκαλούν, κάθε εβδομάδα του Αυγούστου, να δείτε δωρεάν τις καλύτερες ταινίες σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας και των προαστίων.

Το ραντεβού είναι σταθερό, το μόνο που αλλάζει είναι οι νικητές και οι ταινίες! Στα therina cinema -που διαχειρίζεται μια από τις παλιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (οικογένεια Γούναρη) - μπορείτε να περάσετε τα βράδια σας σε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον, απολαμβάνοντας εξαιρετικές συνθήκες εικόνας και ήχου. Tα μοναδικά μπαρ ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από μπύρες, επώνυμη πίτσα και σουβλάκια, παραδοσιακό hot dog, δροσιστικά κοκτέιλς, όλα τα σνακς καθώς και φρέσκο χειροποίητο παγωτό gelato.

Από αυτήν τη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα του Αυγούστου, τυχεροί αναγνώστες του Flix θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε Δωρεάν στα therina cinema. Ελέγξτε το πρόγραμμα των αιθουσών, διαλέξτε σε ποιον θερινό θέλετε να δείτε ταινία τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Στείλτε email στο win@flix.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και την αίθουσα της προτίμησής σας από την παρακάτω λίστα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 3 Αυγούστου και οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με email. Και την επόμενη εβδομάδα. συνεχίζουμε!

Mε τους υπέροχους κήπους τους, τα μοναδικά μπαρ και τις καλύτερες ταινίες, τα therina cinema θα υποδέχονται τους αναγνώστες του Flix μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Τα Therina Cinema που σάς περιμένουν τη Δευτέρα 25 Αυγούστου:

  • Άνεσις - Θερινός (Λεωφόρος Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι)
  • Αμίκο - Θερινός (Επιδαύρου & Ανδρούτσου 20, Χαλάνδρι)
  • Άνοιξις - Θερινός (Ευριπίδου 19, Ν. Ηράκλειο)
  • Σινέ Γαλάτσι - Θερινός (Αλσος Βεϊκου)
  • Εκράν - Θερινός (Ζωναρά - Αγαθίου - Στάση Παναθήναια- Νεάπολη Εξαρχείων)

Περισσότερα, στη σελίδα των κινηματογράφων στο facebook.

Δείτε στο gallery παρακάτω φωτογραφίες των κινηματογράφων που θα σας υποδεχτούν, για να μπείτε στο mood...