Buzz

Eτοιμάζει ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ένα ακόμα Ocean's;

στα 10

Μας ξεσηκώνει ο Ντον Τσιντλ, σε πρόσφατη συνέντευξή του...

Eτοιμάζει ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ένα ακόμα Ocean's;

Ισως το franchise των Ocean's ταινιών συνεχιστεί! Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σκέφτεται να ενώσει ξανά την κινηματογραφική συμμορία για μία τέταρτη ταινία.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε στο Entertainment Weekly, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ντον Τσιντλ - μέλος της παρέας του Ocean από την αρχή.

Ο 56χρονος ηθοποιός είπε ότι το έχουν συζητήσει ανοιχτά με τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, ο οποίος είχε μία καινούργια ιδέα για σίκουελ και, ενώ ήταν έτοιμος για να προχωρήσει, ο θάνατος του Μπέρνι Μακ τον σταμάτησε. Από πέρσι, μετράμε ακόμα μία απώλεια: το θάνατο του Καρλ Ράινερ.

Δείτε κι αυτό: To σίκουελ του «Στα Μαχαίρια» ξεκίνησε γυρίσματα. Στην Ελλάδα!

Ocean's 11

«Το συζητήσαμε και μου αποκάλυψε ότι είχε έτοιμη την ιδέα, αμέσως μετά το «Ocean's 13». Ομως το 2008 πέθανε ο Μπέρνι (Μακ) και όλοι συμφωνήσαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να προχωρήσουμε. Πάντως επειδή έκανα πρόσφατα μία ταινία με τον Στίβεν, μού είπε ότι υπάρχει η ιδέα για το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία και το σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει με ένα ακόμα Ocean's...»

«Δεν προχωρήσαμε τη συζήτηση παραπάνω και δεν ξέρω τι ακριβώς έχει στο μυαλό του, ποια θα είναι η ιστορία. Αλλά φαντάζομαι ότι όλοι της συμμορία; θα συμπεριλαμβανόμαστε. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως...»

Να θυμίσουμε ότι η (μέχρι στιγμής) τριλογία, ξεκίνησε το 2011 με το «Ocean's 11» και συνεχίστηκε με τα «Ocean's 12» (2004) και «Ocean's 13» (2007). Πρωταγωνιστές οι Tζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Ματ Ντέιμον, Κέισι Αφλεκ, Ντον Τσιντλ, Σκοτ Κααν, Εντι Τζέιμσον, Σαόμπ Κουίν και Ελιοτ Γκουλντ.

Περιμένουμε νεότερα...

Διαβάστε περισσότερα: