Buzz

Αραγε θα υπάρξει ποτέ σίκουελ του «Tenet»;

στα 10

Μπορεί η ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά στο παγκόσμιο box office, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως ο πρωταγωνιστή της, Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, δεν ελπίζει σε ένα σίκουελ.

Αραγε θα υπάρξει ποτέ σίκουελ του «Tenet»;

Μπορεί το «Tenet» να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά στο παγκόσμιο box office, έχοντας κερδίσει μέχρι τώρα μόλις 250 εκατομμύρια με μόνο τα 36 από αυτά να έρχονται από τις αμερικάνικες αίθουσες, για κάποιους όμως, όπως η Warner και ο Κρίστοφερ Νόλαν, αυτό δεν πάει να πει πως η ταινία είναι μια αποτυχία, δεδομένου των τωρινών συγκυριών. Και για τον πρωταγωνιστή της, τον Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον, ίσως και να υπάρχει και μια ελπίδα για ένα σίκουελ.

Μιλώντας στο Esquire, ο Γουάσινγκτον απατώντας στο ερώτημα εάν πιστεύει πως τα γεγονότα του φινάλε της ταινίας οδηγούν σε ένα σίκουελ και εάν ο ίδιος είναι έτοιμος και θέλει να επιστρέψει, είπε πως υπάρχει μια πιθανότητα να γυριστεί μια συνέχεια και πως θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε αυτή, αλλά δεν είναι στο χέρι του.

Διαβάστε ακόμα: Απ' ό,τι φαίνεται η «Μουλάν» έβγαλε περισσότερα χρήματα από το «Tenet» μέσα σε λίγες μέρες

tenet 607

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πιστεύω πως ναι. Θα το ξανακάνουμε αυτό και θα σας δούμε ξανά σε λίγα χρόνια. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω. Ο Κρις κάνει ό,τι θέλει. Ισως έχει κάτι το οποίο το ετοίμαζε για χρόνια και θέλει να το κάνει μετά, ίσως του ήρθε έμπνευση να κάνει κάτι άλλο, δεν ξέρω. Ελπίζω πως θα το ξανακάνουμε, ελπίζω πως θα μπορέσουμε να εξερευνήσουμε περισσότερα πράγματα γιατί πιστεύω πως βρήκαμε κάτι πραγματικά μοναδικό [σε αυτή την ιστορία].»

Η αλήθεια είναι όμως ότι πέραν της τριλογίας του «Σκοτεινού Ιππότη», ο Νόλαν ποτέ δεν γύρισε κάποιο σίκουελ για τις ταινίες του. Ακόμα και όταν, οι περισσότερες από αυτές, ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες οι οποίες θα του έδιναν εύκολα το πράσινο φως να κάνει ό,τι θέλει με κάποιο σίκουελ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, εάν θέλει, δεν μπορεί να γυρίσει το «Tenet 2», αλλά για την ώρα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Στην Ελλάδα η ταινία του Νόλαν, σε ένα από τα χειρότερα τετραήμερα στα καταγεγραμμένα χρονικά, έκοψε 2.863 εισιτήρια φτάνοντας τα 102.899 συνολικά μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα: H Warner δεν θα δίνει στη δημοσιότητα τα έσοδα του «Tenet» στο αμερικανικό box office