Buzz

To σίκουελ του «Στα Μαχαίρια» ξεκίνησε γυρίσματα. Στην Ελλάδα!

στα 10

Ο σκηνοθέτης του, Ράιαν Τζόνσον, δίνει το σύνθημα της έναρξης των γυρισμάτων. Με φόντο την ελληνική θάλασσα.

Flix Team
To σίκουελ του «Στα Μαχαίρια» ξεκίνησε γυρίσματα. Στην Ελλάδα!

Ο Ράιαν Τζόνσον φόνταρε την κάμερά του στην ελληνική θάλασσα και σήμανε την έναρξη των γυρισμάτων του «Knives Out 2».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις Σπέτσες, θα συνεχίσουν στο Πόρτο Χέλι και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου.

Το «Στα Μαχαίρια» του Ράιαν Τζόνσον, υπήρξε μια από τις μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σινεμά πριν ο κόσμος αλλάξει για πάντα και δεν υπήρχε καμμιά αμφιβολία ότι ο ιδιοφυής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλάνκ του Ντάνιελ Κρεγκ θα αποτελούσε τον πρωταγωνιστή μιας σειράς ταινιών τα επόμενα χρόνια. Το τέλος της πανδημίας βρήκε το «Knives Out» κερδισμένο: το Netflix -ενώ τα διεκδικούσαν τόσο η Apple όσο και η Amazon- χρηματοδότησε τα 2 sequel της ταινίας για το αστρονομικό ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων με τον Ντάνιελ Κρεγκ να επιστρέφει φυσικά στο ρόλο ενός πολυ πιο κουλ Ηρακλή Πουαρό.

knives out 2

Το ensemble cast είναι εντυπωσιακό:

Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», , «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και οι Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.

Δείτε ακόμη μερικές φωτογραφίες από την πρώτη μέρα γυρισμάτων:

knives out 2

knives out 2

knives out 2

Διαβάστε ακόμη: To Flix κάνει όλες τις ερωτήσεις που θέλατε να κάνετε για το «ελληνικό Χόλιγουντ»