Industry

Θέλετε να γιορτάσετε το Halloween στην Αθήνα; Δε θα είστε οι μόνοι!

στα 10

Το six d.o.g.s διοργανώνει μια… Spooktacular Halloween Night, στο κέντρο της Αθήνας, γεμάτη τρομακτικές ταινίες, μυστηριώδη ουρλιαχτά και πυκνή ομίχλη! Πάρτε την κολοκύθα σας και πηγαίνετε!

Flix Team
Θέλετε να γιορτάσετε το Halloween στην Αθήνα; Δε θα είστε οι μόνοι!
Τι θα λέγατε για... Beetlejuice?

Ποιος είπε ότι το Halloween έχει γεωγραφικά σύνορα; Η πρωτοχριστιανική – με τόσα απολαυστικά παγανιστικά στοιχεία – γιορτή του Φθινοπώρου, φέτος έχει (στοιχειωμένο) σπίτι και στην Αθήνα!

Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, στις 21.00 ακριβώς, σε όλους μαζί τους χώρους του six d.o.g.s, ξεδιπλώνεται μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου και βραδινής διασκέδασης: με άλλα λόγια, A Spooktacular Halloween Night!

Οπως εύγλωττα αποκαλύπτει ο τίτλος, πρόκειται για μία βραδιά Halloween, αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το πατροπαράδοτο μέρος όπου συμβαίνει αυτή η... γιορτή. Πυκνή ομίχλη θα καλύψει όλο το στενό της Αβραμιώτου, τρομακτικά ουρλιαχτά θα βουίζουν στον κήπο, υπόγειοι τάφοι, αίμα, φόβος (και λίγη παράνοια), και ένα χαριτωμένο πάρτι, όλα πακεταρισμένα και ειδικά σχεδιασμένα για την δική σας (και τη δική μας), απόλαυση.

Θα υπάρχει ειδικό αχνιστό cocktail για τη βραδιά (με 5 ευρώ), ενώ ολόκληρο το Project Space (γκαλερί), θα μεταμορφωθεί σε screening room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ!

Παράλληλα, οι DJs θα φροντίζουν να χορεύουν οι γενναίοι. Στο Gig Space η D'Arcy Foxx μαζί με τους Clubkid, Dynamons, Disconekt, και Oh Yeah, θα μας τρίξουν τα δόντια με dance ήχους εμπλουτισμένους με πολλύ τρόμο. Στο Bar, 50's, 60's, sci - fi και Halloween themed songs από τους Zombiedust, Miss Skinweave (Conductive) και Strawberry Kills (Strawberry Pills).

Σκαλιστές κολοκύθες, σκελετοί, νυχτερίδες, φαντάσματα, σταυροί, αράχνες, σκοτάδι, τέρατα, είναι κάποιες λέξεις κλειδιά για τη βραδιά που η πόλη του Halloween, θα μεταφερθεί και θα προσπαθήσει να χωρέσει και στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμα καλύτερα, η βραδιά θα είναι dresscode-based, και θα βραβευτεί και η καλύτερη φορεσιά! Διαλέξτε την αγαπημένη σας ταινία τρόμου και πάρτε έμπνευση! Κάτι μας λέει ότι ο Τιμ Μπάρτον θα έχει την τιμητική του…

info:

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου / six d.o.g.s / Αβραμιώτου 6-8 / Μοναστηράκι, Αθήνα / τηλ.: 210 3210510 / https://sixdogs.gr