Industry

The Ultimate Movie Anthology: Το Flix και τα Public λένε: «όχι άλλα βαρετά βράδια!»

στα 10

Για την πρώτη του... public εμφάνιση, το flix έψαξε, ξεχώρισε και συγκέντρωσε σε έναν κατάλογο, 500 από τις χιλιάδες ταινίες των καταστημάτων Public, για να μην περάσετε ποτέ πια, μια βαρετή βραδιά μπροστά στην τηλεόραση. Αναζητήστε τον στα Public σε όλη την Ελλάδα και πατήστε το play!

Flix Team
The Ultimate Movie Anthology: Το Flix και τα Public λένε: «όχι άλλα βαρετά βράδια!»

Περισσότεροι από 40.000 τίτλοι ταινιών και τηλεοπτικών σειρών είναι διαθέσιμοι στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας του Public και στις σελίδες του site του. Πως επιλέγει κανείς τις καλύτερες για κάθε περίσταση μέσα από μια τέτοια πλούσια προσφορά εικόνων;

Τα καταστήματα Public ζήτησαν από το flix για να επιλέξει και να προτείνει τους 500 καλύτερους τίτλους DVD, και Blu Ray, σαν έναν οδηγό απαραίτητων επιλογών για πετυχημένο home entertainment.

Το ότι στο flix μας αρέσει το σινεμά, είναι κάτι που μπορείτε να δείτε μ’ ένα κλικ. Πιο πολύ, ωστόσο, μας αρέσουν οι ταινίες. Και το κάθε μέρος όπου μπορείς να δεις μια ταινία έχει τη δική του ιεροτελεστία. Ντύνεσαι και βγαίνεις με παρέα ή χαλαρώνεις στον καναπέ και συγκεντρώνεσαι σ’ έναν άλλον κόσμο; Για μας όλα είναι σινεμά, χωρίς ενοχές - από το πιο εμπορικό ως το πιο καλλιτεχνικό, από το πιο παιδικό ως το πιο ενήλικο.

Συνδυάζοντας λοιπόν την ποικιλία και τη γνώση του Public με το δικό μας ενθουσιασμό για τον κινηματογράφο, ξεκινήσαμε να χτίζουμε για εσάς την ιδανική ταινιοθήκη.

Αυτές τις επιλογές μας μπορείτε να βρείτε στη συλλογή που φέρει τον τίτλο «The Ultimate Movie Anthology» και βρίσκεται συγκεντρωμένη σ' έναν πολυσέλιδο κατάλογο που έχουμε επιμεληθεί. Διανέμεται δωρεάν, στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα, συνοδευτικά με τις DVD αγορές σας.

Σε επιλεγμένα καταστήματα Public θα δείτε και τα ειδικά διαμορφωμένα stands με τις επιλογές του Flix από την «Ultimate Movie Anthology».

Περισσότερες πληροφορίες για την Ultimate Movie Anthology, μπείτε στην ιστοσελίδα του public (όπου μπορείτε να κάνετε απευθείας τις παραγγελίες σας) ή χαζέψτε τον κατάλογο on line, εδώ.

Tags: Public