Buzz

Διαγωνισμός: Κερδίστε αντίτυπα του αστυνομικού μυθιστορήματος «Ο Ξένος» του Χάρλαν Κομπέν, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix

στα 10

Διαβάστε το best seller του Χάρλαν Κομπέν που έγινε τηλεοπτική σειρά στο Netflix.

Flix Team
Διαγωνισμός: Κερδίστε αντίτυπα του αστυνομικού μυθιστορήματος «Ο Ξένος» του Χάρλαν Κομπέν, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix

Κι αν όλα όσα σου έλεγαν οι γύρω σου ήταν ψέματα;

Ο Ξένος εμφανίζεται από το πουθενά, ίσως σε ένα μπαρ ή στο πάρκινγκ ή στο σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρεις την ταυτότητά του ούτε τα κίνητρά του. Οι πληροφορίες του όμως είναι απολύτως βάσιμες. Σου ψιθυρίζει λίγα λόγια στ’ αυτί και εξαφανίζεται, ο κόσμος σου όμως γίνεται κομμάτια…

Ο Ανταμ Πράις έχει πολλά να χάσει: έναν άνετο γάμο με μια όμορφη γυναίκα, δύο υπέροχα παιδιά και όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του Αμερικάνικου Ονείρου – μεγάλο σπίτι, καλή δουλειά.

Τότε εμφανίζεται ο Ξένος και το συγκλονιστικό μυστικό που του αποκαλύπτει για τη γυναίκα του διαλύει για πάντα την ψευδαίσθηση της τέλειας αυτής ζωής… Ομως ο Ανταμ θα κληθεί να αναμετρηθεί με κάτι πολύ μεγαλύτερο από τη συζυγική προδοσία για να σώσει κάτι πολύ περισσότερο από την οικογενειακή του ευτυχία – την ίδια του τη ζωή.

Harlan Coben 607

Αυτό το δυνατό θρίλερ είναι «Ο Ξένος» (The Stranger, 2016) το best seller βιβλίο του πολυβραβευμένου αμερικανού συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Χάρλαν Κομπέν, που αποδεικνύει ότι μπορεί ένα καλοστημένο ψέμα να γίνει η βάση για μια άνετη ζωή, ωστόσο ένα μυστικό έχει την εκρηκτική δύναμη να την καταστρέψει.

Ο Κομπέν είναι ο πρώτος συγγραφέας που τιμήθηκε διαδοχικά και με τα τέσσερα σημαντικότερα βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας, το Anthony (1996), το Shamus (1997), το Edgar (1997) και το Barry (1998), ενώ έχει κερδίσει επίσης και το Βραβείο Νέου Ταλαντούχου Συγγραφέα του WH Smith.

Το «Tell No One» ( "Μη Μιλήσεις σε Μανέναν", Bell, 2002) θρίλερ του μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο στην ταινία «Ne le dis a personne» του 2006 από τον Γκιγιόμ Κανέ.

«Ο Ξένος» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ πήρε διθυραμβικές κριτικές για την «έντασή του, τους πειστικούς χαρακτήρες και την έξυπνη χρήση της τεχνολογίας» και αποτέλει «ένα μυθιστόρημα συνωμοσίας, μυστικών και εκβιασμού, γεμάτο ανατροπές» από «έναν συγγραφέα παγκόσμιας κλάσης» έγινε και τηλεοπτική σειρά που βρίσκεται ήδη διαθέσιμη στην πλατφόρμα του Netflix.

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και το Flix σας κάνουν δώρο αντίτυπα του «Ξένου» του Χάρλαν Κομπέν Μπείτε στο ποστ στη σελίδα του Flix στο Facebook και αφήστε στα σχόλια το ονοματεπώνυμό σας για να μπείτε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.


Ο Ξένος 607