Industry

Και οι δύο πλευρές του Ατλαντικού είναι έτοιμες για τον «Ανθρωπο με τις Απαντήσεις» του Στέλιου Καμμίτση

στα 10

Η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Κύπριου σκηνοθέτη αγοράστηκε σε Αμερική και Αγγλία, ξεκινώντας τη διεθνή της καριέρα.

Flix Team
Και οι δύο πλευρές του Ατλαντικού είναι έτοιμες για τον «Ανθρωπο με τις Απαντήσεις» του Στέλιου Καμμίτση

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Βίκτωρας, ένας εικοσάχρονος πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, αναχωρεί με το πλοίο για Ιταλία. Εκεί συναντάει τον Ματίας, έναν νεαρό, παράτολμο Γερμανό. Και οι δύο κατευθύνονται προς τη Βαυαρία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Και οι δύο αναζητούν απαντήσεις, ο καθένας στις δικές του ερωτήσεις.

Αυτή είναι η υπόθεση της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Στέλιου Καμμίτση «Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις», οκτώ χρόνια μετά το ντεμπούτο του «Κωλόπαιδα». Η ταινία, μια συμπαραγωγή Κύπρου, Ελλάδας και Ιταλίας με υπεύθυνη διεθνών πωλήσεων την M-Appeal με βάση τη Γερμανία ετοιμάζεται για τις πρεμιέρες της σε Βόρεια Αμερική και Αγγλία.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Στέλιος Καμμίτσης συστήνει στο Flix τον «Ανθρωπο με τις Απαντήσεις»

Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις Ο Στέλιος Καμμίτσης στα γυρίσματα της ταινίας

Στην Αμερική, τη διανομή της ανέλαβε η Artsploitation Films που σχεδιάζει μια φεστιβαλική πρεμιέρα και έξοδο σε αίθουσες και VoD στα μισά του 2021, ενώ στην Αγγλία και Ιρλανδία τη διανομή της ανέλαβε η Pecadillo Pictures, με σχέδια για έξοδό της στις αίθουσες την άνοιξη του 2021.

Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις | Σκηνοθεσία - Σενάριο: Στέλιος Καμμίτσης | Παραγωγή: Βίκυ Μίχα, Φένια Κοσοβίτσα, Λούκα Λενιάνι, Στέλιος Καμμίτσης | Εταιρείες παραγωγής: Felony, Blonde, asterisk* και 9.99 Films, με την υποστήριξη των Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, ΕΚΚ, Apulia Film Commission, ΕΡΤ, Creative Europe MEDIA Program, IDM Südtirol | Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μαγουλιώτης, Αντον Βάιλ, Στέλα Φυρογένη | Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία | | 85'

Ο Ανθρωπος με τις Απαντήσεις