Buzz

«Ο Αόρατος Ανθρωπος»: δείτε την Ελίζαμπεθ Μος να τρελαίνεται σ' ένα πρώτο αποκλειστικό film clip

στα 10

Αυτό που δε βλέπεις, μπορεί να σε πληγώσει. Eρχεται ο «Αόρατος Ανθρωπος» του Λι Γουάνελ και η Ελίζαμπεθ Μος μάς προϊδεάζει στο τι να περιμένουμε με μία πρώτη σκηνή. Πατήστε το play!

Flix Team
«Ο Αόρατος Ανθρωπος»: δείτε την Ελίζαμπεθ Μος να τρελαίνεται σ' ένα πρώτο αποκλειστικό film clip

H Eλίζαμπεθ Μος μάς έχει συνηθίσει τελευταία σε όλο και πιο απαιτητικούς ρόλους («Σίρλεϊ», «Εμείς», «The Handmaid’s Tale»). Στον «Αόρατο Ανθρωπο» την ταινία ψυχολογικού τρόμου του Λι Γουάνελ, η Μος πειραματιζεται με τα όρια της πραγματικότητας και της εμμονής, της αλήθειας και των παραισθήσεων, των ανθρώπων και των αρχετυπικών «τεράτων».

Δείτε το trailer του «Αόρατου Ανθρώπου» εδώ

Invisible Man 607 1

Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας (Μος) καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της (Χάριετ Ντάιερ), ενός παιδικού της φίλου (Άλντις Χοτζ) και της μικρής του κόρης (Στορμ Ρέιντ). Οταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια (Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν) αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται.

Η απροστάτευτη γυναίκα προσπαθεί να αποφύγει τη βία και την εξουσιαστική μανία του αρσενικού αόρατου διώκτη της, ενώ κανείς δεν την πιστεύει όταν τους λέει ότι εκείνος δεν έχει αυτοκτονήσει πραγματικά. Η ηρωίδα του θρίλερ μάχεται να κρατήσει την πνευματική της ισορροπία καθώς κανείς δεν πιστεύει την απίθανη υποψία της, ενώ ταυτόχρονα θέλει να προστατέψει όσους αγαπάει, από τη δολοφονική μανία του εξαφανισμένου πρώην συντρόφου της. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζεται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.

Invisible Man 607 2

«Ο Αόρατος Ανθρωπος» του Χ. Τζ. Γουέλς, αυτή η ιστορική νουβέλα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, φέτος αποκτά νέα ζωή, μέσα από μια μοντέρνα και κοφτερή ματιά. Ο Λι Γουάνελ («Σε Βλέπω», «Upgrade», «Insidious: Chapter 3»), υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία και φέρνει φρέσκια έμπνευση και ενθουσιασμό στην κινηματογραφική αναβίωση αυτού του σκοτεινού μύθου. Οι πρωτότυπες ιδέες του κλασικού πλέον μυθιστορήματος μεταφέρονται στη σημερινή εποχή, κρατώντας όλη την ατμόσφαιρα που χτίζει γύρω του ο αόρατος χαρακτήρας αλλά ενσωματώνοντας παράλληλα ανησυχίες του σύγχρονου κόσμου, όπου η γυναικεία ενδυνάμωση είναι στο προσκήνιο.

Ενδοοικογενειακή βία Η βασική ιδέα των παραγωγών γύρω από την πλοκή και τη δομή της ταινίας, προήλθε από το φαινόμενο της διαχρονικής αγωνίας των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας του να γίνουν πιστευτές στον περίγυρό τους αλλά και στις αρχές. Κάθε γυναίκα που βιώνει την εμμονή ενός αόρατου stalker ή της αόρατης καθημερινής βίας, προσπαθεί πρώτα να πείσει την κοινωνία για την θέση του θύματος στην οποία βρίσκεται και μετά να προστατευθεί από τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται.

Δείτε ένα πρώτο film clip της ταινίας:



Την Ελίζαμπεθ Μος πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Αλντις Χοτζ, Στορμ Ρέιντ, Χάριετ Ντάιερ και Ολιβερ Τζάκσον – Κόεν, ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Τζέισον Μπλουμ και Κάιλι Ντε Φρεσν για τη Universal.

«Ο Αόρατος Ανθρωπος» θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Tulip

Invisible Man αφίσα 607