Industry

Ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος όπου έχεις κάνει ποτέ... προβολή ταινίας με προτζέκτορα;

στα 10

Δοκίμασε τις αντοχές του The Freestyle της Samsung: έχει μεγαλύτερη φαντασία από εσένα!

Flix Team
Ποιο είναι το πιο παράξενο μέρος όπου έχεις κάνει ποτέ... προβολή ταινίας με προτζέκτορα;

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Για εμάς είναι ξεκάθαρο: οι ταινίες ανήκουν στο σινεμά. Μόνο που, καμιά φορά, μπορείς να κάνεις τον κόσμο σινεμά σου! Ο νέος προτζέκτορας της Samsung, το The Freestyle, μπορεί να γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ της κινηματογραφικής ζωής σου: είναι ευέλικτος, μετακινείται ευκολότερα από μια εξάδα μπίρες, χωράει στη χούφτα σου, συνδέεται με φορητή μπαταρία (πωλείται χωριστά), είναι smart, δεν σου ζητά τίποτα κι έχει και το δικό του ζηλευτό τσαντάκι: κι όλ' αυτά, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην εικόνα, τον ήχο, τη συνδεσιμότητα. Ακόμα καλύτερα, δεν χρειάζεται οθόνη, εμφανίζει εικόνα ως 100 ίντσες, βγάζει ίσιο κάδρο απ' οποιαδήποτε γωνία και προβάλλει παντού. Παντού, είπατε; Ναι, το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται, δοκιμάστε τον στα παρακάτω μέρη ή μοιραστείτε μαζί μας τα δικά σας εξαντρίκ κι αγαπημένα.

samsung freestyle

Ανάσκελα Ξάπλωσε αναπαυτικά στο κρεβάτι, γύρισε το The Freestyle προς το ταβάνι και πάτα το play. Ο ουρανός του δωματίου σου γίνεται η οθόνη σου κι αν βλέπεις ταινία επιστημονικής φαντασίας, το σύμπαν σε τυλίγει.

Στο πατάρι του σπιτιού (μαζί με τα κειμήλια της μαμάς) Ποιες ήταν οι ταινίες που οι γονείς σου δεν σε άφηναν να δεις; Ηρθε η ώρα για την πιο γλυκιά εκδίκηση. Δες τες στο πατάρι του πατρικού σου, κάνοντας λίγο πέρα τις κούτες με τις παλιές αποκριάτικες στολές, τα σκονισμένα βάζα και τις «καλές» κατσαρόλες.

samsung freestyle

Στην ταράτσα Τι κι αν τελείωσαν οι διακοπές, τι κι αν επέστρεψες στην πόλη; Οι βραδιές είναι ακόμα τόσο γλυκές. Βάλε το The Freestyle να προβάλλει στον τοίχο της ταράτσας. Κάθισε κάτω, στις μαξιλάρες που ανέβασες από το σπίτι. Ξεκουράσου μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά, με παρέα ή χωρίς, βλέποντας μια συγκινητική ταινία ενηλικίωσης: μένουμε πάντα παιδιά, αν νιώθουμε πάντα όπως στις διακοπές.

Στο καφενείο του χωριού Δεν έχει σινεμά. Δεν έχει κινηματογραφική λέσχη. Εχει, όμως, τον... τοίχο του καφενείου και άφθονες καρέκλες! Βρες το καλύτερο ελληνικό ντοκιμαντέρ της χρονιάς, πάρε άδεια από τον/τη σκηνοθέτη και μοιράσου το με τους ντόπιους!

Στο winter 2022 party Θέλεις να ξορκίσεις πανδημίες και παντός είδους κρίσεις. Μουσική, τσεκ. Πατατάκια, τσεκ. Κοκτέιλ, τσεκ. Τι λείπει; Ένα αυτοσχέδιο σινεμά για να δείτε όλοι μαζί ανεξάρτητο αμερικάνικο σινεμά από τα '90ς, εκείνο με το σάουντρακ που είχες λιώσει στο... ντίσκμαν, όταν «όλα έμοιαζαν ωραία».

samsung freestyle

Στο καταφύγιο στο βουνό Φτάσε ως εκεί με την παρέα σου. Βγάλε παπούτσια, βάλε χνουδωτές κάλτσες, φτιάξε μια ζεστή σοκολάτα. Δείτε την αγαπημένη σου ταινία extreme sports και γελάστε ικανοποιημένοι που... αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά.

Στο γκαράζ Ενδείκνυται για πολυμελείς οικογένειες. Θες να δεις την κωμωδία που σε κάνει να διπλώνεσαι στη μέση από τα γέλια, ενώ γονείς κι αδέλφια σε κοιτάζουν με συγκατάβαση και μικρή δόση θλίψης; Κάνε το γκαράζ σινεμά σου, φώναξε την παρέα σου και γέλα με την ψυχή σου. Στο γκαράζ κανείς δεν ακούει το σαματά σου.

Με φόντο το τζάκι Περίμενε να βραδιάσει. Αναψε μια καταπραϋντική φωτιά, έστω μια ντουζίνα χαλαρωτικά κεριά. Βγάλε το κάδρο που κρέμεται από πάνω. Ξάπλωσε στο χαλί: φλις hoodie και χνουδωτές κάλτσες είναι το ενδεδειγμένο ντύσιμο. Στόχευσε τον προβολέα πάνω από το ζεστό φως της φλόγας. Βάλε μια ρομαντική κομεντί. Ασε το The Freestyle να παίζει.

samsung freestyle

Στον πίνακα του σχολείου Θες οι μαθητές σου / οι συμμαθητές σου / τα παιδιά σου να δουν το τελευταίο δικαστικό δράμα βασισμένο σε πραγματική ιστορία; Ζήτησέ από την τάξη να καθίσει ήσυχη, κλείσε τα παντζούρια στα παράθυρα, σβήσε το φως και κάνε τον πίνακα οθόνη.

Στη μεσοτοιχία Ακούμπησε το The Freestyle στο περβάζι του παραθύρου σου. «Στόχευσε στη μεσοτοιχία». Βάλε δυνατά την αγαπημένη σου μουσική ταινία. Δεν υπάρχει πιο εγγυημένος τρόπος να φλερτάρεις με τους απέναντι! (ή και με ολόκληρη τη γειτονιά)

Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον The Freestyle της Samsung εδώ