Industry

Το «That Burning Light» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη στο Torino Feature Lab 2020

στα 10

Ο Ευθύμης Kosemund Σανίδης προετοιμάζει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία και συμμετέχει στο εργαστήριο για ανάπτυξη ταινιών του Torino Film Lab.

Το «That Burning Light» του Ευθύμη Kosemund Σανίδη στο Torino Feature Lab 2020
(φωτό: Χρήστος Βουδούρης)

Ο Ηλίας επισκέπτεται το νησί όπου έζησε και πέθανε ο πατέρας του. Χρωστάει χρήματα και ελπίζει σε μια κληρονομιά που δεν υπάρχει, την ίδια στιγμή που μια μυστηριώδης επιδημία εξαπλώνεται στο νησί. Μέσα σε βροχή αίματος, θα βρει ο Ηλίας τη σωτηρία που αναζητά;

Αυτή είναι η επίσημη υπόθεση του «That Burning Light», της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Ευθύμη Kosemund Σανίδη, σε σενάριο του ίδιου και της Ελιζαμπέττας Ηλία Γεωργιάδου, σε παραγωγή του Γιώργου Τσούργιαννη (horsefly), «μια ιστορία πατέρα γιου, για την αγάπη και τους γκάνγκστερς, με μια γεύση Αποκάλυψης», που συμμετέχει ως ελληνική συμμετοχή στο εργαστήριο FeatureLab 2020 του Torino Film Lab.

Ο Ευθύμης Kosemund Σανίδης συνείχζει τη διεθνή του καριέρα μετά από πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε διεθνή Φεστιβάλ. Η πιο πρόσφατη μικρού μήκους ταινία του, το «Ολες οι Φωτιές η Φωτιά» συμμετείχε στο Διαγωνιστικό Τμήμα των Ταινιών Μικρού Μήκους του 72ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λοκάρνο και τιμήθηκε με το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στο περίοπτο Φεστιβάλ του Κλερμόν-Φεράν.

**Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα του Ευθύμη Kosemund Σανίδη.