Industry

Η Θάνια Δημητρακοπούλου νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

στα 10

H Head of Sale της The Match Factory, Θάνια Δημητρακοπούλου θα αντικαταστήσει την Ιζαμπέλ Φοβέλ.

Flix Team
Η Θάνια Δημητρακοπούλου νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Η Θάνια Δημητρακοπούλου, Head of Sales της εταιρίας διεθνών πωλήσεων The Match Factory, ανέλαβε τα καθήκοντά της ως μέλος του Δ.Σ του ΕΚΚ μετά τη δημοσίευση του διορισμού της στο ΦΕΚ, αντικαθιστώντας την κυρία Ιζαμπέλ Φοβέλ για το υπόλοιπο της θητείας της.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση του ΕΚΚ:

Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου ΚινηματογράφουΗ κυρία Θάνια Δημητρακοπούλου ανέλαβε τα καθήκοντά της ως μέλος του Δ.Σ του ΕΚΚ μετά τη δημοσίευση του διορισμού της στο ΦΕΚ, αντικαθιστώντας την κυρία Ιζαμπέλ Φοβέλ για το υπόλοιπο της θητείας της. Η κυρία Φοβέλ, η οποία παραιτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2021, είχε δηλώσει εξαρχής ότι πιθανότητα δεν θα μπορούσε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να παραμείνει στο ΕΚΚ πέραν του ενός έτους.

Θάνια Δημητρακοπούλου - Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Η κυρία Δημητρακοπούλου σπούδασε στο Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές κινηματογράφου στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Μετά από σύντομη ενασχόληση με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ρόττερνταμ, το 2007, ξεκίνησε την πρακτική της στην εταιρεία Διεθνών Πωλήσεων Ταινιών The Match Factory, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα ως Head of Sales.


Διαβάστε ακόμη: Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διεκδικεί ουσιαστική αναγνώριση του ρόλου του