Buzz

«Μίλα Μου 2»: O απόλυτος τρόμος θα έχει sequel

στα 10

Οσο περιμένουμε να δούμε το θρίλερ των αδελφών Φιλίππου που έκανε αίσθηση στο Sundance και σε όλο τον κόσμο, η Α24 ανακοινώνει ότι ήδη έχει δώσει το πράσινο φως για τη δεύτερη ταινία.

«Μίλα Μου 2»: O απόλυτος τρόμος θα έχει sequel

Προγραμματισμένο για πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα (αλλά και μία σπέσιαλ προβολή στις 15/9 από το Midnight Express), το «Μίλα Μου» (Talk to me) των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου είναι η ταινία τρόμου που περιμένουν όλοι οι φανς του είδους (κι όχι μόνο) να δουν.

Κάνοντας την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Sundance στις αρχές του χρόνου, η ταινία κατάφερε να τρομάξει τους θεατές, να κλέψει το buzz μέσα στο Φεστιβάλ, και σταδιακά να εξελιχθεί σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες του 2023.

Σήμερα, η Α24 (που αγόρασε τα δικαιώματα επό τόπου στο φεστιβάλ) ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δώσει το πράσινο φως στους Φιλίππου για το sequel. Οι ίδιο είχαν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν γυρίσει πάρα πολύ υλικό και για prequel ακόμα - αλλά η ιστορία είναι τόσο πυκνή, που προσφέρεται και για συνέχειες.

Δείτε κι αυτό: «Μίλα Μου»: H ταινία τρόμου που φιλοδοξεί να γίνει ένα classic για τη γενιά του Instagram

Talk to me

Στην ταινία, που πρωταγωνιστούν οι Σόφι Ουαϊλάντ, Αλεξάνδρα Τζένσεν, Τζόι Μπιρντ και Μιράντα Οττο, ακολουθούμε την ιστορία της Μία - μία κοπέλας που στην επέτειο του θανάτου της μητέρας της αποφασίζει να οργανώσει μία βραδιά που εκείνη και οι φίλοι της θα καλέσουν το πνεύμα της. Η παρέα της έχει ανακαλύψει πώς να καλεί πνεύματα μέσω ενός ταριχευμένου χεριού, κι όλο αυτό αρχικά κρύβει ένα εθιστικό μυστήριο. Μόνο που κάποιοι θα ξεπεράσουν τα όρια και η παρέα θα καταλήξει να απελευθερώσει τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Είναι η πρώτη ταινία των ελληνικής καταγωγής Αυστραλιανών διδύμων Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου, ευρύτερα γνωστών από το διαδικτυακό τους κανάλι RACKARACKA, με πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο θεάσεις στο YouTube, γεμάτο από live action βίντεο κωμωδίας τρόμου.

Περιμένουμε να τη δούμε και στην Ελλάδα λοιπόν: το «Μίλα Μου» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Neo Films. Θα κάνει την πρεμιέρα του στις 15 Σεπτεμβρίου σε μια από τις πολυαναμενόμενες προβολές του Midnight Express.

Δείτε το trailer εδώ

Μίλα μου