Buzz

To «Sunday 11.00 - 12.00» του Στέλιου Κουκουβιτάκη σε παγκόσμια διανομή στο Amazon και Apple TV

στα 10

Η ταινία μικρού μήκους «Sunday 11.00 - 12.00» του Στέλιου Κουκουβιτάκη εξασφάλισε διεθνή διανομή video on demand μέσω του Discover.film, της μεγαλύτερης εταιρείας διανομής ταινιών μικρού μήκους στον κόσμο.

Flix Team
To «Sunday 11.00 - 12.00» του Στέλιου Κουκουβιτάκη σε παγκόσμια διανομή στο Amazon και Apple TV

Η ταινία μικρού μήκους «Sunday 11.00 - 12.00» του Στέλιου Κουκουβιτάκη εξασφάλισε διεθνή διανομή video on demand μέσω του Discover.film, της μεγαλύτερης εταιρείας διανομής ταινιών μικρού μήκους στον κόσμο. Κάθε χρόνο πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε 180 χώρες παρακολουθούν ταινίες μικρού μήκους στο Discover.film. Η εφαρμογή (όπως και η θέαση ταινιών μικρού μήκους εντός της) είναι διαθέσιμη δωρεάν στα Google Play, App Store, Amazon Store και Roku TV.

Παράλληλα, το Discover.film συνεργάζεται με αεροπορικές εταιρείες όπως οι British Airways, KLM, American Airlines, Qatar, Etihad, Virgin, Air Canada για παροχή ταινιών εν πτήσει, ενώ έχει κάνει συμφωνία με την εταιρεία Huawei ως προεγκατεστημένη εφαρμογή σε 100 εκατομμύρια συσκευές της. Tο μόνο που χρειάζεται είναι ο χρήστης να φτιάξει έναν λογαριασμό και μπορεί πλέον να παρακολουθεί ταινίες σε κινητά, υπολογιστές, tablets και smart TV ενώ μπορεί να βλέπει και να αποθηκεύει ταινίες ακόμα και για θέαση offline.

Δείτε ακόμα: Δείτε το «Sunday 11.00 - 12.00» του Στέλιου Κουκουβιτάκη online

sunday 11-12 607

Το «Sunday 11.00 - 12.00» είναι διεθνής συμπαραγωγή Ελλάδας - Ηνωμένου Βασιλείου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Στέλιου Κουκουβιτάκη, και επιλέχθηκε έχοντας συμμετάσχει σε περισσότερα από είκοσι διεθνή φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Oscar και BAFTA-qualifying Οberhausen, το Φεστιβάλ Δράμας, οι Νύχτες Πρεμιέρα κ.ά. και τιμήθηκε μέχρι στιγμής με εννέα βραβεία (καλύτερης ταινίας, καλύτερου δράματος, καλύτερης ευρωπαϊκής ταινίας, βραβεία κοινού κ.ά).

Ο Στέλιος Κουκουβιτάκης αυτήν την περίοδο αναπτύσσει την επόμενη μικρού μήκους ταινία του, ένα δραματικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας. Επόμενο ραντεβού για το «Sunday 11.00 - 12.00» στη μεγάλη οθόνη είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo όπου συμμετέχει στο Εθνικό Διαγωνιστικό τμήμα, από τις 15 έως τις 20 Ιουλίου στην Κέα.