Buzz

«Oslo»: Ρουθ Γουίλσον & Αντριου Σκοτ μαζί σε ταινία παραγωγής Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Η πέτρα του σκανδάλου του «The Affair» κι ο hot priest του «Fleabag» θα ερμηνεύσουν ένα παντρεμένο ζευγάρι σε πολιτικό θρίλερ που βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

«Oslo»: Ρουθ Γουίλσον & Αντριου Σκοτ μαζί σε ταινία παραγωγής Στίβεν Σπίλμπεργκ

Δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που έγιναν διάσημοι από την μικρή οθόνη, μαζί σε ταινία που θα υπογράφει ο Σπίλμπεργκ ως παραγωγός. Η Ρουθ Γουίλσον του «The Affari» κι ο Αντριου Σκοτ του «Fleabag», συμπρωταγωνιστές εδώ κι ένα χρόνο στη σειρά φαντασίας «His Dark Materials», τώρα θα ερμηνεύσουν το κεντρικό ζευγάρι της υπόθεσης «Oslo».

Το σενάριο του «Oslo» υπογράφει ο βραβευμένος με Tony Τζέι Τι Ρότζερς, ο οποίος είχε γράψει και το ομώνυμο θεατρικό έργο, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Μπάρτλετ Σερ.

Διαβάστε κι αυτό: «Things I Know To Be True»: Η Νικόλ Κίντμαν συνεχίζει δυναμικά στην μικρή οθόνη

Ruth Wilson Andrew Scott 607

Η ιστορία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα μας ξεναγεί στα παρασκήνια που κατέληξαν στις Συμφωνίες του Οσλο το 1993: ένα σύνολο συνθηκών ανάμεσα στο κράτος του Ισραήλ και την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PLO), που πραγματοποιήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν την ειρηνευτική διαδικασία στη Μέση Ανατολή, με την εγγύηση και τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και να εξασφαλίσουν το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού στον αυτοπροσδιορισμό.

Μυστικές συνομιλίες, υπόγεια κανάλια επικοινωνίας, αντάρτικοι σύνδεσμοι, απροσδόκητες φιλίες και στην μέση όλων ένα ζευγάρι Νορβηγών που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο.

Η Γουίλσον θα ερμηνεύσει την Μόνα Τζουλ, τη Νορβηγίδα Υπουργό Εξωτερικών, κι ο Σκοτ τον σύζυγό της τον Κοινωνιολόγο Tάργιε Ροντ-Λάρσεν.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει αναλάβει την προώθηση ως executive producer, μαζί με τη βραβευμένη του ομάδα παραγωγής: τον Μαρκ Πλατ («Bridge of Spies») και την Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ («The Post») από την Dreamworks.

«Η θεατρική παράσταση του "Οσλο" ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία για μένα. Νιώθω σήμερα, αυτό που ένιωθα πάντα: τέτοιες δυνατές ιστορίες είναι αναγκαίες» δήλωσε η Κρίστι Μακόσκο Κρίγκερ

Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της ΗΒΟ και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας. Θα συνεχιστούν στην Πράγα.

Διαβάστε περισσότερα: