Industry

Τα Ster γίνονται αποκλειστικά ψηφιακά

στα 10

Η Audio Visual βάζει τέλος στον αναλογικό κινηματογράφο, προχωρώντας στην καθολική ψηφιοποίηση ολόκληρης της αλυσίδας των Ster πανελλαδικά.

Flix Team
Τα Ster γίνονται αποκλειστικά ψηφιακά

Θέλετε την καλύτερη δυνατή εικόνα στη μεγάλη οθόνη; Στα Ster θα την έχετε με σιγουριά. Η Audio Visual, μέσω της θυγατρικής εταιρείας της Ster Cinemas, είναι η πρώτη αλυσίδαΠολυκινηματογράφων στην Ελλάδα που υιοθετεί σε όλες της τις αίθουσες την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τα Ster, μέλος του Ομίλου Εταιρειών της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών Audio Visual, προχωρούν άμεσα στην ολοκληρωτική ψηφιοποίηση όλων των κέντρων τους. Τα Ster σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα πραγματοποιούν μία πολύ σημαντική επένδυση στο 4K Ultra HD, που προσφέρει επιπλέον βάθος και ευκρίνεια, λεπτομέρεια 4 φορές μεγαλύτερη από το Full HD και ανάλυση 8 εκατομμυρίων pixels, παρέχοντας έτσι, εικόνα απαράμιλλης ακρίβειας και ποιότηταςστους επισκέπτες τους.

Σε συνεργασία με την D-Cinex, έναν από τους κορυφαίους παρόχους ψηφιακών συστημάτωνστην Ευρώπη, ξεκινά η εγκατάσταση του εξοπλισμού προβολής τελευταίας τεχνολογίας,προσφέροντας ακόμα ποιοτικότερες υπηρεσίες στους φίλους των Ster Cinemas. Ο Γενικός Διευθυντής των Ster Cinemas, Γιάννης Κουντούρης και ο Διευθυντής Λειτουργίας Γιώργος Α. Πλατσάκης, επισημαίνοντας την καίρια σημασία που έχει η ψηφιοποίηση στη μετέπειτα πορεία του κινηματογράφου στη χώρα μας, δηλώνουν πολύ περήφανοι που τα Ster Cinemas πρωτοστατούν και ανοίγουν το δρόμο για την ψηφιοποίηση όλων των αιθουσών της ελληνικής αγοράς.

Επιλέξτε τις προβολές που θέλετε να δείτε στα Ster εδώ: