Buzz

Οι ειδικές προβολές της εβδομάδας (13 - 19 Φεβρουαρίου 2025)

στα 10

Ο οδηγός του Flix για τις ειδικές προβολές της εβδομάδας σε όλη την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσετε.

Οι ειδικές προβολές της εβδομάδας (13 - 19 Φεβρουαρίου 2025)

Ο οδηγός του Flix για τις ειδικές προβολές της εβδομάδας σε όλη την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσετε.

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.

Πολύδροσο

Φιλανθρώπική Προβολή της ταινίας Πολύδροσο του Αλέξανδρου Βούλγαρη | Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Cinobo Οπερα

Είσ.: € 20. Όλα τα έσοδα διατίθενται για το έργο και τις δράσεις του ΜΚΟ "Απάνεμη Στέγη". Προλογίζει η πρωταγωνίστρια Βίκυ Καγιά. Παρουσία των συντελεστών.

παλαιστίνη

Με Αγάπη για την Παλαιστίνη | Πέμπτη 13 - Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο Τριανόν

Η *Dounias παρουσιάζει το mini Φεστιβάλ Με αγάπη για την Παλαιστίνη μία τριήμερη κινηματογραφική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στον Κινηματογράφο Τριανόν από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2025. Η εκδήλωση συμπίπτει, όχι τυχαία, με τους εορτασμούς του Αγίου Βαλεντίνου, μιας και αποτελεί έναν από καρδιάς ύμνο στην αγάπη για την Παλαιστίνη - τη γη της, τους ανθρώπους της και τη βαθιά σχέση που τους δένει. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα προβληθούν τρεις ταινίες, κάθε μία από τις οποίες προσφέρει μια μοναδική και συγκινητική ματιά στην ομορφιά, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα της Παλαιστίνης.

Διαβάστε περισσότερα για το αφιέρωμα εδώ.

David Lynch Tribute

Οι Νύχτες Πρεμιέρας Παρουσιάζουν: David Lynch The Complete Filmography | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου - Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στο Αθήναιον και Cinobo Οπερα

To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας παρουσιάζει ένα πλήρες αφιέρωμα στον Ντέιβιντ Λιντς, προβάλλοντας όλες του τις ταινίες σε αποκατεστημένες κόπιες, τις περισσότερες από τις οποίες επέβλεψε και ενέκρινε ο ίδιος. Το αφιέρωμα με τίτλο DAVID LYNCH: THE COMPLETE FILMOGRAPHY παίρνει τη σκυτάλη από τον τριήμερο μαραθώνιο προβολών που ολοκληρώθηκε στη Στέγη και σε συνεργασία με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, μεταφέρει σε δύο κινηματογραφικές αίθουσες τις προβολές προς τιμήν της μοναδικής προσωπικότητας του παγκόσμιου σινεμά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 14 | WILD AT HEART | ΑΘΗΝΑΙΟΝ 1 | 22:45Σάββατο 15 | LOST HIGHWAY | ΑΘΗΝΑΙΟΝ 1 | 22:45Κυριακή 16 | THE ELEPHANT MAN | CINOBO ΟΠΕΡΑ 1 | 22:15Δευτέρα 17 | ERASERHEAD | CINOBO ΟΠΕΡΑ 1 | 22:15Τρίτη 18 | THE STRAIGHT STORY | CINOBO ΟΠΕΡΑ 1 | 22:15Τετάρτη 19 | DUNE | CINOBO ΟΠΕΡΑ 1 | 22:15

Διαβάστε περισσότερα για το αφιέρωμα εδώ.

φτηνά τσιγάρα

Φτηνά Τσιγάρα του Ρένου Χαραλαμπίδη | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον Δαναό

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και γι’ αυτό ο κινηματογράφος Δαναός ετοίμασε μια ειδική προβολή για τους ερωτευμένους σινεφίλ της πόλης. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 21:00 θα προβληθεί η αγαπημένη ταινία «Φτηνά Τσιγάρα» του Ρένου Χαραλαμπίδη. Μάλιστα οι τυχεροί της βραδιάς θα αποκτήσουν δώρο την συλλεκτική αφίσα της ταινίας υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Ρένο Χαραλαμπίδη.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

avant drag

Avant-Drag! του Φιλ Ιερόπουλου | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 20.00 στον κινηματογράφο Ιρις

Tο ντοκιμαντέρ που μας βάζει μέσα σε ένα κομμάτι της Αθηναϊκής Drag σκηνής. Δέκα Drag performers αποδομούν τα ηθικά και ιδεολογικά στεγανά της Ελλάδας, καθώς διεκδικούν δίχως περιστροφές την ορατότητά τους στον δημόσιο χώρο. Η ταινία είναι ένα τραγούδι αγάπης προς την Αθήνα, μια πόλη που μπορεί να είναι καταπιεστική αλλά και καταφύγιο για τέχνη, φρικιά και σημείο περιρρέουσας δημιουργικότητας. Επίσης εξερευνά τη χρήση του δημόσιου χώρου και της περφόρμανς στο δρόμο ως πράξεις διαμαρτυρίας, ενώ ταυτόχρονα σχολιάζει το πρόβλημα του εξευγενισμού και των λιγότερο προνομιούχων Αθηναίων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον σκηνοθέτη της ταινίας Φιλ Ιερόπουλο και την καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και σκηνοθέτη Εύα Στεφανή.

Lautarii

Οι Τσιγγάνοι Πεθαίνουν από Αγάπη του Εμίλ Λοτιάνου | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Studio New Star Art Cinema

Ο τραγικός έρωτας δυο νέων, που τους χωρίζει η ζωή και η διαφορετική φυλετική καταγωγή και μια ταυτόχρονη σκιαγράφηση όλου του πλούτου της τσιγγάνικης παράδοσης. Ενας ανεκπλήρωτος έρωτας, στη Βεσσαραβία του 19ου αιώνα. Η μουσική του Eβγκένι Ντόγκα επαυξάνει την οπτική εμπειρία ντύνοντας την ταινία με πρωτότυπες συνθέσεις βασισμένες στη Μολδαβική και Τσιγγάνικη παράδοση. Η ρομαντική και φανταχτερή αυτή ταινία, που καθιέρωσε τον Loteanu ως σκηνοθέτη, προβλήθηκε το 1972 στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, κερδίζοντας ταυτόχρονα δύο πολύ σημαντικά βραβεία: το Βραβείο «Ασημένιο Κοχύλι» και το Ειδικό Βραβείο Κριτών. Το φιλμ έγινε επίσης ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιταλία, με συνέπεια να του απονεμηθεί το Βραβείο San Fedele το 1978. Αρχηγός μιας περιπλανώμενης μπάντας τσιγγάνων από της στέπες της Βεσσαραβίας (πλέον Μολδαβία), o Toma Alistar είναι ένας ικανότατος βιολιστής. Περιοδεύει στις πρωτεύουσες της Ευρώπης και στις βασιλικές αυλές, όπου είναι περιζήτητος. Όλον αυτό τον καιρό, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τον πρώτο του έρωτα, την όμορφη Leanca, που παντρεύτηκε κάπου μακριά όταν ο Toma βρισκόταν σε ταξίδι, και ξοδεύει τα χρόνια και την περιουσία του προσπαθώντας να τη βρει.

Dracula main

Δράκουλας του Φράνσις Φορντ Κόπολα | Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 23.00 στο Ολύμπιον

Ο κόμης Δράκουλας, ένας πρίγκιπας του 15ου αιώνα, είναι καταδικασμένος να ζει για πάντα με το αίμα των ζωντανών. Ο νεαρός δικηγόρος Τζόναθαν Χάρκερ πηγαίνει στο κάστρο του Δράκουλα για να οριστικοποιήσει μια συμφωνία γης, αλλά όταν ο κόμης βλέπει μια φωτογραφία της αρραβωνιαστικιάς του Χάρκερ, της Μίνας, που είναι ολόιδια με τη νεκρή σύζυγό του, τον φυλακίζει και ξεκινάει για το Λονδίνο για να την εντοπίσει.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

οι αζήτητοι

Οι Αζήτητοι της Μαριάννας Οικονόμου | Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 16.00 στον Δαναό και Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο Ιστορικό Αρχείο Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Η φυματίωση, με όλες τις τραγικές της επιπτώσεις στον άρρωστο (απομόνωση σε σανατόριο και σχεδόν βέβαιος θάνατος ) και στην οικογένειά του (κοινωνικό στίγμα λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητας της νόσου) δεν είναι και τόσο μακρινή υπόθεση για την ελληνική κοινωνία. Μέχρι να υπάρξει καλή θεραπευτική αγωγή (στρεπτομυκίνη) και να αρχίσει να παρέχεται δωρεάν από το κράτος φτάσαμε στη δεκαετία του ’70. Είχε προλάβει να εγγραφεί στη συλλογική μας συνείδηση το τραύμα της «φθίσης». Το πένθος χιλιάδων οικογενειών. Η Μαρία Πολυδούρη. Και, φυσικά, η Σωτηρία, το εθνικό μας σανατόριο από το 1905, που ιδρύθηκε. Ο,τι πλησιέστερο σε Μαγικό Βουνό διέθεταν οι φτωχοί και λαϊκοί άνθρωποι για να αναπνέουν καθαρό αέρα και να έχουν στοιχειώδη περίθαλψη.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή στο Δαναό εδώ και τη γνώμη του Flix εδώ.

steppenwolf

Ο Λύκος της Στέπας του Φρεντ Χέινς | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 11.00 στο Αστυ

Ο Αφυπνιστικός Κινηματογράφος, της Κίνησης Πνευματικού Ακτιβισμού «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», προβάλει την ταινία «Ο Λύκος της Στέπας», σε σκηνοθεσία του Φρεντ Χέινς, η οποία αποτελεί μια τολμηρή κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Χέρμαν Έσσε. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μαξ φον Σίντοφ και Ντομινίκ Σαντά. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025, στις 11:00 πμ., στον κινηματογράφο “ΑΣΤΥ” (Κοραή 4) στην καρδιά της Αθήνας.

Πρωταγωνιστής είναι ο Μαξ φον Σίντοφ στον ρόλο του Χάρι Χάλερ, ενός διανοούμενου που παλεύει με την εσωτερική του σύγκρουση μεταξύ της ανθρώπινης φύσης και των ζωωδών ενστίκτων του. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Βασιλεία της Ελβετίας τη δεκαετία του 1920, όπου ο Χάλερ, απογοητευμένος από την αστική κοινωνία και βυθισμένος σε υπαρξιακή κρίση, σχεδιάζει να τερματίσει τη ζωή του στα 50ά του γενέθλια. Η γνωριμία του με τη μυστηριώδη Ερμίν (Ντομινίκ Σαντά) τον οδηγεί σε έναν κόσμο αισθήσεων και αυτοανακάλυψης, ανατρέποντας τις αντιλήψεις του για την πραγματικότητα.

Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει η ανάλυση της ταινίας, από τον Γιάννη Αυγουστάτο, Ψυχίατρο-Ψυχοθεραπευτή, Πνευματικό Ακτιβιστή και Ιδρυτή της Κίνησης «ΦΩΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» και θα γίνει συζήτηση με τους θεατές.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

wings of desire

Τα Φτερά του Ερωτα του Βιμ Βέντερς | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο Τριανόν

Η Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία διοργανώνει, για ένατη χρονιά, σειρά κινηματογραφικών προβολών με τίτλο «Σινεμά με τον Φρόυντ». Ο φετινός κύκλος πραγματοποιείται και πάλι σε συνεργασία με τον Κινηματογράφο Τριανόν. Η τέταρτη, κατά σειρά, προβολή του κύκλου πραγματοποιείται με την ταινία Τα φτερά του έρωτα / Der Himmel über Berlin του Wim Wenders (128, 1987) την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 17.00 στον Κινηματογράφο Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101).

Μετά την προβολή ακολουθεί συζήτηση όπου σχολιάζουν οι: Λήδα Γαλανού, Κριτικός Κινηματογράφου, Μαρία Δανιήλ, Ψυχίατρος - Ψυχαναλύτρια, μέλος της ΕλληνικήςΨυχαναλυτικής Εταιρείας. Συντονίζει ο Απόστολος Βαλτάς, Ψυχίατρος – Ψυχαναλυτής, μέλος της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης | Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Αλληλεπιδράσεις: Όταν ο Κινηματογράφος Κοιτάζει τη Φύση (Κλεμέντε Μπικότσι, Τακούμα Κουικούρο, Αν ντε Καρμπούτσια, Φάουζι Μπενσαΐντι, Όσκαρ Μετσαβάχτ, Νίλα Μαντχάμπ Πάντα, Τζάνις Ραφαηλίδου, Γιουλένε Ολαϊζόλα & Ρουμπέν Ίμαζ, Ίντρισα Ουεντρόγκο, Έρικ Ναζάριαν, Μπετίνα Όμπερλι, Ιζαμπέλα Ροσελίνι & Άντι Μπάιερς). Ακολουθεί συζήτηση με την Λυδία Καρρά (Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, σκηνοθέτιδα).

A Night of Knowing Nothing

Τη Νύχτα που δεν Γνωρίζαμε Τίποτα της Παγιάλ Καπάντια (2021) | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Newman Cinema

Στις προβολές Newman DOCS, κάθε Δευτέρα είναι αφιερωμένη σε ντοκιμαντέρ σε αποκλειστική Α’ προβολή με γενική είσοδο 6 ευρώ. Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 21.00 προβάλλεται το «Τη Νύχτα που δεν Γνωρίζαμε Τίποτα» της Παγιάλ Καπάντια

Eνα από τα πιο συναρπαστικά ντεμπούτα του 2021 – βραβευμένο με το Amplify Voices στο TIFF και το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ στις Κάννες - η υβριδική ταινία «Τη Νύχτα που δεν Γνωρίζαμε Τίποτα» της Παγιάλ Καπάντια είναι ένα πυρετώδες όνειρο ενός ανολοκλήρωτου έρωτα συνδεδεμένο με έναν ευρύτερο προβληματισμό για τη σύγχρονη Ινδία. Δομημένη γύρω από επιστολές που ανακαλύφθηκαν στην πανεπιστημιούπολη μιας σχολής κινηματογράφου από μια αόρατη πρωταγωνίστρια, την Λ., που απευθύνονται στον εραστή της, τον K, η ταινία της Καπάντια είναι ταυτόχρονα μεγαλειώδης και περιορισμένη, συνθέτοντας θραύσματα ενός ειδυλλίου και στιγμές της οικογενειακής ζωής με πλάνα ντοκιμαντέρ που τραβήχτηκαν με το χέρι σε όλη τη χώρα για αρκετά χρόνια.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

amadeus

Amadeus του Μίλος Φόρμαν | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 20.00 στον Δαναό

Μετά την θερμή υποδοχή της πρώτης προβολής του 2025 με τον «Billy Elliot» του Στίβεν Ντάλντρι, «Ο Χρήστος Ακούει Σινεμά στο Δαναό» συνεχίζει σε κλασικούς αυτή τη φορά ρυθμούς και υποδέχεται τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 20:00 το αριστούργημα του Μίλος Φόρμαν «Amadeus» στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, σε μια επετειακή προβολή για τα 40 χρόνια της ταινίας. Η ταινία που τιμήθηκε με 8 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσά τους και εκείνα της Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας και έγραψε τη δική της ιστορία στο παλμαρέ του μουσικού σινεμά, αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα κινηματογραφικής βιογραφίας που μνημονεύεται με σπάνιο τρόπο ακόμα και σήμερα, 40 χρόνια μετά από την πρώτη του προβολή.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

υπεράσπιση

Στην Υπεράσπιση μιας Πίστης του Αντρέα Τζαμπέλι | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο Τριανόν | Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 17.00 στον κινηματογράφο Μακεδονικόν

Η οπαδική κουλτούρα στο Μπέργκαμο Μέσα απ'τα μάτια του Claudio "Bocia" Galimberti Με την παρουσία του σκηνοθέτη Andrea Zambeli Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Γενική είσοδος 5€.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

cure

Cure του Κιγιόσι Κουροσάουα | Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Cine Βακουρα

Στην ταινία ένα κύμα φρικιαστικών δολοφονιών σαρώνει το Τόκιο. Η μόνη σύνδεση είναι ένα αιματηρό Χ χαραγμένο στο λαιμό καθενός από τα θύματα. Σε κάθε περίπτωση, ο δολοφόνος βρίσκεται κοντά στο θύμα και δεν θυμάται τίποτα από το έγκλημα. Ο ντετέκτιβ Τακάμπε και ο ψυχολόγος Σακούμα καλούνται να ανακαλύψουν τη σύνδεση των αποτρόπαιων εγκλημάτων, αλλά η έρευνά τους δεν οδηγεί πουθενά.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix εδώ.

Ο Θίασος

Βραδιές Φιλμ - Ο Θίασος του Θεόδωρου Αγγελόπουλου | Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο Cine Βακούρα

Το αφιέρωμα στα αριστουργήματα του ελληνικού κινηματογράφου και τους δημιουργούς του με προβολές από κόπιες φιλμ 35 χιλιοστών συνεχίζεται. Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στις 21:00, θα προβληθεί μια από τις σημαντικότερες δημιουργίες στην ιστορία του ελληνικού σινεμά, ένα μνημείο για την κινηματογραφική ιστορία της Ελλάδας που έχει τοποθετηθεί στην κορυφή των κορυφών του σύγχρονου πολιτισμού. Η ταινία «Ο Θίασος (1975)» του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, η τρίτη κατά σειρά μεγάλου μήκους του σπουδαίου δημιουργού, έκανε μεγάλη αίσθηση στο εξωτερικο και ταξίδεψε στα σημαντικότερα φεστιβάλ του κόσμου παίρνοντας μεγάλα βραβεία. Ένα κινηματογραφικό ποίημα για το οποίο κανένα κείμενο δεν είναι ικανό να σας προετοιμάσει, ένα ταξίδι σε ολόκληρη την σύγχρονη ελληνική ιστορία. Ακόμα ένα αριστούργημα του σπουδαίου εγχώριου κινηματογράφου στην μεγάλη οθόνη του Σινέ Βακούρα, από την μουσειακή κόπια φιλμ 35 χιλιοστών της ταινίας, σε μια ανακατασκευασμένη μηχανή προβολής Ernemann του 1952. Προλογίζει ο κριτικός κινηματογράφου Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

El silencio de otros

Η Σιωπή των Αλλων των Αλμουδένα Καρασέδο & Ρόμπερτ Μπέιχαρ | Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 18.45 στην αίθουσα Σταύρος Τορνές

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από σαράντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ισπανία, οι πληγές όμως δεν λένε να κλείσουν, όσο το εθνικό αφήγημα αποσιωπά τα απάνθρωπα εγκλήματα του φρανκικού καθεστώτος. Ένα γενναίο και συγκινητικό ντοκιμαντέρ, που καταγράφει, επί μία επταετία, τον αγώνα των επιζώντων ενάντια στη λήθη που επιβάλλει το κράτος. Πολλές φορές, η κραυγή των λίγων για δικαιοσύνη είναι αρκετή για να σπάσει την εγκληματική σιωπή των πολλών.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ

My Own Private Idaho 607

Το Δικό μου Αϊντάχο του Γκας Βαν Σαντ | Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 20.30 στην αίθουσα Σταύρος Τορνές

Διαχρονικό και άφθαρτο σημείο αναφοράς στο αμερικανικό queer σινεμά, συρραφή από σαιξπηρικούς απόηχους, εικονογραφία που θυμίζει αναγεννησιακούς πίνακες, το ολόγιομο πρόσωπο του -βραβευμένου στο Φεστιβάλ Βενετίας- Ρίβερ Φίνιξ σαν χάρτης της πρωτόλειας αγάπης. Ο Γκας Βαν Σαντ επινοεί, εξιδανικεύει και απομαγεύει τη «δικιά του κοντινή Αμερική».

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για την προβολή εδώ


cinobo πατησίων

To Πρόγραμμα του Cinobo Πατησίων | Πέμπτη 13 - Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

SOS πεντάγωνο καλεί Μόσχα: Πεμ 22:00Flow: Η γάτα που δεν φοβόταν το νερό: Πεμ 20:00 / Σαβ-Κυρ 16:30Ολα όσα φανταζόμαστε ως φως: Πεμ 17:30 / Παρ 17:00 / Σαβ 18:30 / Κυρ 22:00 / Δευ 16:30Το κουρδιστό πορτοκάλι: Παρ 22:00 / Δευ 19:00Για πάντα κορίτσια: Παρ, Τρι 19:30 / Δευ 22:00 / Τετ 18:00Το χρήμα της οργής: Σαβ 21:00 / Τρι 17:30The Substance: Το ελιξήριο της νιότης: Σαβ 23:00Μπάρι Λίντον: Κυρ 18:15 / Τετ 20:30Άλογα: Τρι 22:00

newman-cinema

To Πρόγραμμα του Newman Cinema | Πέμπτη 13 - Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Anora: Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τετ 21.30
Και η Γιορτή Συνεχίζεται...: Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τετ 17.00
Γκραν Τουρ: Πεμ, Παρ, Σαβ, Κυρ, Τετ 19.00

Παράλληλο Πρόγραμμα Newman Docs:
Ο Κόκκινος Δάσκαλος: Δευ 17.45
Εικόνες φαντασμάτων: Δευ 19.30
Η Νύχτα που Δεν Γνωρίζαμε Τίποτα: Δευ 21.00

Παράλληλο Πρόγραμμα Newman Fantasy:
Νοσφεράτου: Τρι 19.00
Mi Bestia: Τρι 21.30

Αναζητήστε στον κινηματογραφικό οδηγό του Flix όλες τις ταινίες που παίζονται ήδη στις αίθουσες, αυτές που έρχονται και για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο, το τοπ-5 του Flix από τις νέες ταινίες της εβδομάδας και ώρες προβολών στις αίθουσες Αθήνας, Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδας.