Buzz

H Sony ανακοινώνει πως τρία ακόμα μεγάλα franchises του Playstation γίνονται τηλεοπτικές σειρές

στα 10

«God of War», «Horizon» και «Gran Turismo» συμπληρώνουν την λίστα των τηλεοπτικών μεταφορών παιχνιδιών του Playstation στη μικρή οθόνη.

H Sony ανακοινώνει πως τρία ακόμα μεγάλα franchises του Playstation γίνονται τηλεοπτικές σειρές

Φαίνεται πως το «The Last of Us» ήταν μόνο η αρχή.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης επενδυτών της Sony που πραγματοποιήθηκε χτες, ο Πρόεδρος της εταιρείας Τζιμ Ράιαν ανακοίνωσε πως ακόμα τρία μεγάλα franchises του Playstation ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους στη μικρή οθόνη. Το εδώ και καιρό φημολογούμενο «God of War» θα γίνει σειρά για το Amazon, το «Horizon» σειρά για το Netflix με το racing game «Gran Turismo», το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί σε ποιο κανάλι ή πλατφόρμα θα εμφανιστεί, να ολοκληρώνει την λίστα.

Διαβάστε ακόμα: Οταν τα video games γνώρισαν το απαράμιλλο στυλ του Ακίρα Κουροσάουα

Το «God of War», το οποίο το πρώτο παιχνίδι, έκανε την εμφάνισή του το 2005, μιλάει για την ιστορία του Κράτος, ενός Σπαρτιάτη, ο οποίος ξεκινά ένα ταξίδι εκδίκησης για να σκοτώσει τους θεούς της ελληνικής μυθολογίας. Το 2018 το franchise αναγεννήθηκε με τον Κράτος να ταξιδεύει στην Σκανδιναβία όπου και προσπαθεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή με τον γιό του Ατρέα, μέχρι που οι θεοί εκεί αρχίζουν να παρεμβαίνουν στις ζωές τους.

Οσο αφορά το «Horizon» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017 και επικεντρώνεται στον χαρακτήρα της Αλόη μια νεαρή κυνηγό σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από μηχανές, όπου ξεκινά να αποκαλύψει το παρελθόν της. Ο παίκτης χρησιμοποιεί όπλα, όπως το δόρυ της, για να πολεμήσει μηχανικά πλάσματα και άλλες εχθρικές δυνάμεις.

Ολα αυτά έρχονται να προστεθούν και στις προηγούμενες ανακοινώσεις του Playstation Studios για το «The Last of Us» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο HBO Max, το «Twisted Metal» το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα στο Peackock, αλλά και το «Ghost of Tsushima» το οποίο ετοιμάζεται για τη μεγάλη οθόνη.