Buzz

«Sniff»: με τέτοιο καστ κλαίει κανείς μόνο από συγκίνηση...

στα 10

Μπαίνουν οι Αλ Πατσίνο, Ελεν Μίρεν, Μόργκαν Φρίμαν και Ντάνι ντε Βίτο σ' ένα μπαρ...

«Sniff»: με τέτοιο καστ κλαίει κανείς μόνο από συγκίνηση...

Οχι, εντάξει. Οχι σε μπαρ - σε οίκο ευγηρίας. Αλλά μην ετοιμαστείτε να τους ξεγράψετε. Γιατί η ταινία δε θα είναι δράμα, αλλά ένα σκοτεινό νουάρ, με σασπένς και ανατροπές.

O σκηνοθέτης Τέιλορ Χάκφορντ («Ray», «Proof of Life», «White Nights»), μάλιστα, μάς προετοιμάζει ότι το «Sniff» θα είναι μία «επανασύσταση του είδους». Στυλιστική και μοντέρνα.

mirren hackford Ελεν Μίρεν και Τέιλορ Χάκφορντ

«Sniff» - όπως sex, drugs n murder! H υπόθεση του «Sniff» μάς θελει να ακολουθούμε τον αστυνομικό ντετέκτιβ Τζο Μάλρεϊ και τον συνεργάτη του Γουίλιαμ Κιζ, στην έρευνά τους για μία σειρά μυστηριωδών θανάτων που πραγματοποιούνται σε έναν πολυτελή οίκο ευγηρίας. Κάτι που ξεκινά όμως ως έρευνα ρουτίνας, θα πάρει περίεργες διαστάσεις καθώς θα αποκαλυφθεί ένα δίκτυο ναρκωτικών, σεξ και δολοφονιών.

pacino

Αρχηγός του κυκλώματος μοιάζει να είναι ο Χάρβεϊ Στράιντ, ένας ισχυρός ένοικος του γηροκομείου, αλλά πίσω από αυτόν κρύβεται και η femme fatale γυναίκα του, «Η Αράχνη».

Η σύζυγος του Χάκφροντ, Ελεν Μίρεν είναι «Η Αράχνη», ο Αλ Πατσίνο ο μαφιόζος σύντροφός της, ενώ το αστυνομικό δίδυμο ερμηνεύουν οι Μόργκαν Φρίμαν και Ντάνι ντε Βίτο; Yes please!

devito

freeman

«Πάντα ήθελα να κάνω νουάρ, αλλά ποτέ δεν το είχα κάνει μέχρι τώρα. Είμαι μεγάλος φαν! Ολη η ιδέα είναι να τοποθετεί ένα fim noir μυστήριο στα πλαίσια ενός οίκου ευγηρίας. Κι αυτό γιατί, ειδικά στην Αμερική, αυτοί οι πολυτελείς οίκοι είναι μεγάλη μπίζνα. Κρύβονται πολλά πίσω από τις πόρτες τους και τα κίνητρα των επιχειρηματιών. Παίζονται μεγάλες περιουσίες όσων επιλέγουν να ζήσουν εκεί...»

«Με ενθουσίασε λοιπόν αυτή η ιδέα, η ατμόσφαιρα ενός καλού νουάρ, η σκοτεινή του ιστορία, οι ανατροπές, οι σύνθετοι χαρακτήρες - όλα τοποθετημένα στην τρίτη ηλικία...»

Κι εμάς. Κι ανυπομονούμε!

Διαβάστε περισσότερα: