Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για την Τελετή Λήξης του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x και δείτε πρώτοι το «Ενας Χωρισμός» του Ασγκάρ Φαρχαντί

στα 10

Το Flix εξασφάλισε προσκλήσεις για την Τελετή Λήξης του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας. Δείτε ποιοι κέρδισαν τα βραβεία του φεστιβάλ και σε πρώτη προβολή το βραβευμένο με την Χρυσή Αρκτο του Φεστιβάλ Βερολίνου «Ενας Χωρισμός» του Ασγκάρ Φαχραντί.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για την Τελετή Λήξης του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x και δείτε πρώτοι το «Ενας Χωρισμός» του Ασγκάρ Φαρχαντί

To Flix εξασφάλισε 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Ενας Χωρισμός» του Ασγκάρ Φαχραντί που θα προβληθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στoυς κινηματογράφος Απόλλων Cinemax Class και Αττικον Cinemax Class.

Μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου, η Σιμίν και ο Ναντέρ θέλουν να χωρίσουν. Ζουν στην Τεχεράνη με την 11χρονη κόρη τους και τον ηλικιωμένο πατέρα του Ναντέρ, που πάσχει από Αλτσχάιμερ. Οταν μια μέρα η Σιμίν αποφασίζει να μεταναστεύσουν σε μία χώρα που δίνει περισσότερες ευκαιρίες στις γυναίκες, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Ναντέρ, που θέλει να μείνει στο Ιράν για να προσέχει τον πατέρα του.

Χρυσή Αρκτος καλύτερης ταινίας, καλύτερης γυναικείας και καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βερολίνου και περισσότερα από 1.000.000 εισιτήρια στη Γαλλία για την Ιρανική έκπληξη της χρονιάς.

H ταινία βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Για να κερδίσετε τις 3 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Ενας Χωρισμός» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν γύρω στις 3 το μεσημέρι της 25ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Αττικόν και του Απόλλωνα Cinemax Class πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ