Μάθετε την τέχνη της κινηματογραφικής υποκριτικής από τους... καλύτερους!

INDUSTRY 17 APR 2015  /  Flix Team

To Filmschool.gr σε συνεργασία με την Art Syndicate συνεχίζουν τα πετυχημένα σεμινάρια τους, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην τέχνη της κινηματογραφικής υποκριτικής με δασκάλους τους... καλύτερους.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθεις τα μυστικά των ηθοποιών από τους ίδιους τους ηθοποιούς.

Αυτή η σκέψη υλοποιείται από το πάντοτε ανήσυχο filmschool.gr και την Art Syndicate που διογρανώνει Σεμινάριο Υποκριτικής Κινηματογράφου με δασκάλους μερικούς από τους καλύτερους κινηματογραφικούς ηθοποιούς μας: την Αλεξία Καλτσίκη, τον Βαγγέλη Μουρίκη, τον Αρη Σερβετάλη, τη Μαρία Σκουλά, τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χρήστο Στέργιογλου και την Θεοδώρα Τζήμου. Επτά κινηματογραφικοί ηθοποιοί θα παραδώσουν από ένα 4ωρο masterclass, αναλύοντας, συζητώντας και αποδομώντας την τέχνή τους.

Το σεμινάριο δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές υποκριτικής, νέους ηθοποιούς και σκηνοθέτες, μα ουσιαστικά και σε όποιον ενδιαφέρεται για τον Kινηματογράφο και την τέχνη της Yποκριτικής, να γνωρίσει από κοντά μερικούς από τους πιο ενεργούς, σύγχρονους ηθοποιούς και τον τρόπο δουλειάς τους στην δημιουργία ρόλων / χαρακτήρων για τον κινηματογράφο. Το σεμινάριο δεν θα αναλωθεί καθόλου σε συζητήσεις που αφορούν τη ζωή των ηθοποιών ή σε ιστορική αναδρομή στην καριέρα τους.

Στόχος του σεμιναρίου, μέσω της δομής του, είναι η ανάπτυξη, ανάλυση και αποδόμηση θεμάτων που αφορούν τη δουλειά του ηθοποιού σε σχέση με: το σενάριο, τον σκηνοθέτη, τους άλλους ηθοποιούς, το χτίσιμο του ρόλου, τα εργαλεία του / εκφραστικά μέσα, τον χαρακτήρα, την πρόβα, την προετοιμασία, την ερμηνεία, την κάμερα / το πλάνο.

Σεμινάριο Υποκριτικής Απρίλιος 2015

Με το τέλος του σεμιναρίου ο κάθε μαθητής θα έχει παρακολουθήσει επτά τετράωρα masterclasses με τους ηθοποιούς, δύο τετράωρες συναντήσεις με τον Χρήστο Πυθαρά, θα έχει λάβει κασετίνα με επιλεκτική φιλμογραφία των ηθοποιών και δύο εισιτήρια στη τιμή του ενός για οποιαδήποτε μέρα / προβολή σε 2 κινηματογράφους της Αθήνας, κατά τη χρονική περίοδο που διαρκεί το σεμινάριο.


Πέντε από εσάς θα κερδίσετε δωρεάν ένα masterclass της επιλογής σας από το σεμινάριο, αρκεί να στείλετε στο win@flix.gr το ονοματεπώνυμό σας μέχρι την Τετάρτη 22 Απριλίου. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail την Πέμπτη 23 Απριλίου.


  • Εισηγητής σεμιναρίου: Χρήστος Πυθαράς
  • Εναρξη: 26 Απριλίου 2015
  • Διάρκεια: 36 ώρες
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων
  • Για πλήρη ανάλυση σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο επίσημο site του filmschool ή απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 211 7051633 - 6974 867975

Σεμινάριο Υποκριτικής Απρίλιος 2015

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.