Industry

Σεμινάρια Διεύθυνσης Φωτογραφίας από την Art Syndicate και το FilmSchool

στα 10

Η ART SYNDICATE σε συνεργασία με το FILMSCHOOL.GR παρουσιάζουν στο ΘΕΑΤΡΟ 104 σεμινάριο Διεύθυνσης Φωτογραφίας Κινηματογράφου με ημερομηνία έναρξης την 15η Φεβρουαρίου.

Flix Team
Σεμινάρια Διεύθυνσης Φωτογραφίας από την Art Syndicate και το FilmSchool

Συνεχίζοντας με αμείωτο ενδιαφέρον τα σεμινάρια γύρω από την κινηματογραφική τέχνη, η Art Syndicate και το FilmSchool.gr παρουσιάζουν από τις 15 Φεβρουαρίου και για 12 εβδομάδες, ένα σεμινάριο Διεύθυνσης Φωτογραφίας Κινηματογράφου για επίδοξους και μελλοντικούς Διευθυντές Φωτογραφίας.

Το Σεμινάριο Διεύθυνσης Φωτογραφίας Κινηματογράφου αποτελείται από 46 προγραμματισμένες ώρες μαθήματος, 17 ώρες Θεωρία, 17 ώρες Πρακτική και το σημαντικότερο, 12 ώρες Γύρισμα.

Με το τέλος του σεμιναρίου ο κάθε μαθητής θα έχει:

  • Ολοκληρώσει ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ σαν Διευθυντής Φωτογραφίας
  • Ολοκληρώσει μία εργασία ανάλυσης πάνω σε μια μεγάλου μήκους σε ότι αφορά την Φωτογραφία της
  • Παρακολουθήσει 12 μαθήματα / 46 ώρες μαθήματος
  • Λάβει τα προγράμματα DaVinci Resolve για Color Correction, και Adobe Photoshop
  • Δύο εισιτήρια στη τιμή του ενός για οποιαδήποτε μέρα / παράσταση σε 2 κινηματογράφους της Αθήνας, κατά τη χρονική περίοδο που διαρκεί το σεμινάριο
  • Βρεθεί μία μέρα σε επαγγελματικό σετ

Σεμινάριο Διεύθυνσης Φωτογραφίας 2015

Σεμινάριο Διεύθυνσης Φωτογραφίας Κινηματογράφου / Εισηγητής σεμιναρίου: Ευγένιος Διονυσόπουλος / Συντονιστής σεμιναρίου: Χρήστος Πυθαράς / Έναρξη: 15 Φεβρουαρίου 2015 / Διάρκεια: 12 εβδομάδες / Για πλήρη ανάλυση σεμιναρίου και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του FilmSchool / Τηλέφωνα: 211 7051633 - 6974 867975