Διαγωνισμός σεναρίου με γενικό τίτλο «Το Τέλος του Κόσμου» από τη Marni Films

BUZZ 10 APR  /  Flix Team

Οπως αναφέρει και η εταιρία «Εάν η καραντίνα σας έχει γεμίσει με ιδέες ήρθε η στιγμή να τις εκφράσετε».

Η ομάδα της Marni Films σε μια προσπάθεια να διεγείρει την δημιουργικότητα και να στηρίξει τους δημιουργούς στην περίοδο της καραντίνας, προκηρύσσει διαγωνισμό σεναρίου με θέμα «Το τέλος του κόσμου».

Διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού:

Μπορεί να τελειώνει ο κόσμος όπως τον ξέρουμε ή ένας μικρόκοσμος. Ακόμα κι ένας κόσμος που υπάρχει μόνο στην φαντασία του δημιουργού. Αναζητούμε low budget ιστορίες που χειρίζονται με ευρηματικότητα και φαντασία το θέμα. Βασική προϋπόθεση του διαγωνισμού είναι τα σενάρια να μπορούν να γυριστούν και εν μέσω μιας ήπιας μορφής εγκλεισμού. Όλα τα είδη μας ενδιαφέρουν και η μίξη τους είναι καλοδεχούμενη. Αποκλείονται από τον διαγωνισμό ιδέες και σενάρια που βρίσκονται ήδη σε ανάπτυξη καθώς και ιδέες που βασίζονται σε προϋπάρχον έργο (λογοτεχνικό κείμενο, θεατρικό, τραγούδι ή ταινία). Οι τρεις καλύτερες ιδέες που θα επιλεγούν, θα βραβευθούν με ισόποσα χρηματικά έπαθλα για την περαιτέρω ανάπτυξη τους σε treatment μεγάλου μήκους ταινίας. Στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού, ένα από τα τρία treatment θα λάβει επιπλέον οικονομική ενίσχυση με σκοπό την ανάπτυξη του σεναρίου και την μελλοντική υλοποίηση της ταινίας από την Marni films.

Το email για την συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να περιέχει:

Βιογραφικό σεναριογράφου και σκηνοθέτη Προηγούμενο οπτικοακουστικό έργο σε link Δείγμα γραφής σεναρίου προηγούμενου έργου (έως 10 σελίδες) Logline ιδέας (μέχρι τρεις γραμμές) Σύνοψη (μέχρι δύο παραγράφους) Εκτεταμένη σύνοψη (3 έως 5 σελίδες) Αποστολή συμμετοχών ή τυχόν απορίες στο info@marnifilms.gr μέχρι την 1η Μαΐου 2020.

Ανυπομονούμε να δούμε τον κόσμο να τελειώνει μέσα απ’ τα μάτια σας. _Καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Αναζητήστε περισσότερες πληροροφορίες στο επίσημο site της Marni Films και ακολουθήστε την εταιρία στο Facebook και στο επίσημο κανάλι της στο Vimeo όπου μπορείτε να δείτε μικρού μήκους ταινίες, τρέιλερ από παραγωγές και άλλες δράσεις της.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.